Visa ett inlägg
Gammal 2016-01-19, 18:24   #1170
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 676
Sharp$: 2408
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Ser ut som ett ganska smart grepp. Jag var skeptisk när jag läste om det först för ett par månader sedan, men nu när jag ser upplägget för de som torskat och att man vinner ganska ofta ser det bra ut. Ett sätt som ger kassa spelare/harryspelare ännu ett sätt att få en smula tillbaka. Det är bra för deras fortsatta spelande. Speciellt under perioder när det ofta är jackpott på femmor är det viktigt att mata de behövande lite (nåja, skenbart iallafall).

Även bra för att hålla intresset igång och att ha bongen kvar i handen och kanske lite på sikt få andra intresserade i och med att man plockar upp torskbongen senare på kvällen för att kolla om man ändå lyckades få upp något ur "torskhinken".

Självklart inget "seriösa" spelare kommer ägna sig åt. Det kommer väl bli ett jävla gapande på det här precis som det var om virtuella race men spelare som inte är målgruppen ska ge fan i att lägga in tyckande ur eget perspektiv i sånt här. Låt vara om man ser det som en på sikt omsättningsminskande manöver då, men det är jag övertygad om att det här inte är.
Där tycker jag att du är helt ute och cyklar.

Om det i praktiken handlar om "flyttad omsättning" så är det absolut något som även påverkar spelare utanför målgruppen!

På sikt är alla pengar som omsätts utanför de vanliga spelpoolerna omsättningshämmande. "Lottköpare" är inte särskilt trogna kunder. När nästa fluga dyker upp hoppar man snabbt vidare.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat