Visa ett inlägg
Gammal 2010-07-01, 15:54   #14
onsong
 
onsongs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 96
Sharp$: 416

2-6
Stats: 76 - 62 - 12
ROI: 104.41%
Vinstprocent: 55.07%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg
Har lagt, och kommer nog lägga några slantar till på Tyskarna, både som vinnare i hela skiten, men framförallt att spöa Argentina.

Argentinas, i mina ögon, tröga och kassa backlinje har inte satts på några direkt prov än....

Tyskarna har i mitt tycke bättre målis,försvar samt mittfält....samt ett mera samspelt lag....
Håller med, åtminstone delvis. Vad jag tycker ska bli oerhört intressant är att se hur Tyskland klarar att handskas med Messi, Tevez och i viss mån di Maria som alla älskar ytan mellan motståndarnas mittfält och backlinje. Schweinsteiger och Khedira är båda duktiga innermittfältare som övertygad hittills men Schweinsteiger har sina brister defensivt och är mer en spelande mittfältare, medan Khedira är långsam och lite trög i sidled och dessutom inte särskilt rutinerad. Detta kan skapa enorma ytor för Messi och Tevez i den position där de är som allra farligast.

Sedan är Tysklands backlinje verkligen överskattad. Mertesacker och Friedrich är båda ganska dåliga med bollen, speciellt Mertesacker, och långsamma och tröga likaså. Argentina har verkligen goda förutsättningar att skapa många målchanser.

Men jag tror att det blir jämnt, och målrikt. Med tanke på det jag skrev och med tanke på att Argentinas försvar verkligen har brister.

Senast redigerad av onsong den 2010-07-01 klockan 16:00.
onsong är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat