Visa ett inlägg
Gammal 2016-03-04, 10:07   #54
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37806
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Det är väldigt enkelt att analysera varför folk inte går på trav längre

1. Till skillnad mot förr kan man följa alla lopp live hemma i soffan.
2. Anläggningarna är inte tidsenliga. Det kommer inte finnas pengar till att göra dom tidsenliga inom överskådlig framtid. Billig mat och dryck på omoderna travanläggningar är knappast något som skulle vända det.
3. Den äldre generationen som haft som tradition att besöka lokala travbanan försvinner undan för undan , och den yngre generationen går inte till den lokala travbanan för att spela pga 1 och 2 ovan.

Tyvärr går det inte att ändra på detta och därmed är inte alls behovet lika stort längre heller av att det ska köras trav på lika många orter som förr.
Klart att det går att locka fler människor till travbanorna. Solvalla gör nu en nysatsning på upprustning. Vi får se vad det leder till. Folk går på bio och teater fast det finns tv och DVD-spelare hemma och man kan streama filmer. Folk går på konserter fast det går att se på Youtube eller lyssna på musik hemma. Folk går på krogen fast man kan dricka bira i soffan. Det handlar om att skapa ett mervärde. Det är lätt att sitta hemma och tycka att att det inte går att förbättra något, men det är klart att det går. Många av oss är i grunden sociala varelser. Vi har dock förmånen att välja vad vi gör och vad som lockar oss och det är det man måste jobba med. Som jag tog upp i det jag skrev så måste banorna bli mer trivsamma samtidigt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Executive (+1)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat