Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-03-04, 09:27   #46
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndyMart Visa inlägg
Mer prispengar i de befintliga loppen, inte fler lopp på Jägersro. De bästa hästarna och de banor som verkligen har folk som satsar ska ha mest att tävla om, och här sticker Jägersro ut.
Exakt så, kvalitet före kvantitet! Ingen bryr sig om man kan fylla femton femtonhästarslopp med skräp, det har noll betydelse. Det är bra hästar man vill se i första hand och sen såklart så många som möjligt i andra hand.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 09:28   #47
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Tjatigt att det alltid klagas på Norrlandstravet och även att de som har en avvikande åsikt istället gör samma sak med travet i Skåne. Mångfald är skitbra! Och Rikstotons hela idé är att V75 (tidigare V65) ska turnera genom landet och att de (bästa?) som kvalificerat sig i uttagningarna sedan ska göra upp i finaler. Blandningen av olika banor, distanser, startmetoder, kuskar, tränare, proffs och amatörer, varierade förutsättningar, balansändringar etc. är det som byggt svensk travsport stark. Det ska inte vara en elitidrott förpassad till ett fåtal stora banor. Det ska vara som det var tänkt från början: en folkrörelse, något som är till för alla och som alla intresserade har tillgång till. Därför är det också så oerhört viktigt att tränare och kuskar ger information och korrekt sådan till samtliga media och inte bara till dyra betaltjänster. Tidigare fanns inte nätet och folk åkte ut till banorna, och även om det har ändrats så behövs mångfalden för att hästägare ska ha närhet till sina pållar och kunna se dem tävla i högsta klasserna på V75. På så vis blir travet mer sportsligt och var mans egendom. Att sedan få folk att besöka travbanorna är en delikat uppgift för dem som driver dem. Här behövs billigare mat och dryck, gratis inträde och parkering samt trevliga tillställningar och anläggningar. Nej, vi ska inte nedgradera rikstoton till ett fåtal banor. Det vore förödande för sporten och spelet.
Bara ett problem i det resonemang. Du bortser från väldigt relevanta faktorer.

1. Antalet hästar, antalet hästägare och antalet tränare minskar kraftigt
2. Travsportens ekonomi är usel. Prispengarna lägre än på många år och nästan alla hästägare går back på sitt hästägande.
3. Travbanorna har ingen publik lägre


Det är trevligt med mångfald och travbanor på så många ställen som möjligt, men det kostar enorma pengar och eftersom dom inte har någon publik längre finns inte alls samma behöv av banor överallt som förr.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 09:38   #48
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Bara ett problem i det resonemang. Du bortser från väldigt relevanta faktorer.

1. Antalet hästar, antalet hästägare och antalet tränare minskar kraftigt
2. Travsportens ekonomi är usel. Prispengarna lägre än på många år och nästan alla hästägare går back på sitt hästägande.
3. Travbanorna har ingen publik lägre


Det är trevligt med mångfald och travbanor på så många ställen som möjligt, men det kostar enorma pengar och eftersom dom inte har någon publik längre finns inte alls samma behöv av banor överallt som förr.
Nej, jag bortser inte från dessa faktorer. Jag tar dessutom upp punkt 3. För att komma tillrätta med punkt 1 och 2 så är inte svaret att sluta köra Rikstoton på landets olika banor från norr till söder, från öst till väst. Istället behöver man ta in någon utomstående som är bra på att sanera företag och se över vari felen ligger och vad man kan göra åt det. Det finns skäl till att det "var bättre förr", så hur kommer det sig att förutsättningarna har ändrats? Varför minskar antalet hästägare och tränare? Varför är inte ekonomin vad den var tidigare? Folk spelar ju som galningar och otroligt många följer travsporten, så svaret finns någonstans och jag är övertygad om att ekonomin också finns någonstans.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+15), bokis29 (+5)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 09:38   #49
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 209
Sharp$: 2371
Standard

All statistik gäller svenska banor.

Avd 1. Spetsstriden: Hero Sjöhammar har haft liknande läge 2 ggr spetsat bägge, har körts i ledning totalt 5 ggr/4 segrar. Skulle han galoppera kanske BRISCO BOKO kan komma till ledning. Har gått i ledning 9 ggr vunnit 6. Brisco hade jag lagt till gruppen föredettingar men han verkar ha tänt till på slutet och har lillchans att vinna (2/6 på distansen).

Distansen: Flest segrar på distansen har Tequila Palema och Västerbo Carera 3 st.

Hero sjöhammar gjorde ett mycket bra lopp senast på Bollnäs efter Ochongo Face som var överlägsen då hade Hero ett tolftespår till att börja med, startar nu med bättre läge och får vinnartipset av mig. Tequila Palema gjorde ett bra lopp i V75 på Bergsåker efter Google Håleryd i december, även då var det lång distans, läget bra och hon står bra inne i loppet. Vill även varna för en annan märr, Patricia Bishop som gjorde en mycket bra instats senast på Bergsåker då hon startade i V75. Bra läge och blir farlig i spurten, kördes prepare inför detta senast. Above All Ås kommer med två raka andraplatser, den senaste i finalerna läget är bra och han räknas.


Avd 2. Spetsstriden: Just Happy är den enda med framspår som visat startsnabbhet har gått i ledningen 5 ggr vunnit 4, den enda av övriga som visat någon startsnabbhet är Nirvana Broline, har körts i ledningen en gång och vann då, har vunnit bägge starter den gjort från spår 4-5.

Utac var ute i en del årgångslopp ifjol, sånt brukar ge hårdhet och man låter positiva från stallet, sen att Erik kör gör ju saken än mer intressant. Speciellt om det går att köra barfota, då kan det vara en chansspik annars bara en luring då hon missgynnas väldigt av att tävla med skor. Just Happy var det mycket surr om sist, hon skulle leda runt om, men det blev dödens och galopp då. Nya tag nu och hon är bra i ledning 4/5, få se om hon kommer dit nu då hon är snabb bakom bilen och får ny utrustning som ska göra henne mer travsäker. Shelly Ann Frazier har alltid en polett till slut om hon får rätt lopp, hon får man alltid passa upp för.


Avd 3. Spetsstriden: Elles w Phedo, Calvados Crane och Ed You är de som är startblixtar, den snabbaste är Ed, men då han har spår långt ut och några snabba innanför tror jag han får svårt att ta sig förbi direkt, tipset är ändå att Piraten sitter i ledningen efter en bit. Efter strykning har ED YOU kommit ner ett spår, skulle det bli en strykning till finns det möjligheter att han kan ta sig förbi PIRATEN i starten.

On Track Piraten vinner detta lopp 9 av 10 ggr. Den enda som kan utmana är ED YOU som fick sämsta läget.



Avd 4. Alla på startfållan är snabba från början, tipset är ändå att Åsakjappen håller upp och sedan släpper till någon. Moeses är också snabb från början, även Talls Odin kan öppna bra.

Äntligen får vi en kusk på Åsakjappen. Hästen har ju visat storform som tvåa efter TEKNO ODIN, inget ont om Roger Nilsson men Örjan är något bättre på att köra häst, dessutom passar han perfekt på en häst som behöver ryggar. Detta löser Örjan plättlätt. Det är Tjomslands hästar och en felfri FIANN samt segermaskinen TALLS ODIN som är värst emot men ÅSAKJAPPEN. är ett spikförslag.


Avd 5. Spetsstriden: Rico Lejs Coyote Roadrunner och All time lamarc är snabba från början, Även Omega CD är startsnabb. Mest troligt Rico Lejs som har innersta spåret av dessa till ledning. Har körts i ledning 6 ggr vunnit 1. Skulle Omega CD som visat startsnabbhet i voltstart men bara startat en gång med öppet spår i autostart, komma till ledningen, är det intressant, har gått i ledning 4 ggr vunnit 3.

PASCHA TILLY är en häst som är på väg upp i klasserna, helgjuten på solvalla i början av januari har sedan dess galopperat bort sig en gång och sen tagit två fina segrar på hemmaplan. Har inte bästa utgångsläget men är bästa hästen och blir svårslagen. Rico Lejs räknas på startsnabbhet och läge. Gillar även REORDER som får kuskförstärkning.
BOTTNAS COMMANDEUR blev hårt betrodd senast och avslutade bra efter en resa i 2-3 ytter, bra nog att vinna. SEMBS REBIR var också hårt betrodd senast men var bara dålig, läget nu är ju uselt, men hästen kan bättre kanske var det resan som var problemet sist?


Avd 6. Spetsstriden: Mycket svåranalyserat, men jag tror att Sambucus PR är snabbast ut, de andra som skulle kunna utmana är Blue Star Champion som är hyfsat snabb ut men har aldrig lyckats ta sig till spets. Focus Håleryd men han lär inte laddas. Digital Winner tog ledningen från spår 3 den 3/2, men är ingen blixt ut. Slutsats Sambucus PR är mitt spetstips.

Benji Dana kommer med två raka andraplatser i V75, med lite tur denna gång så kanske han sitter där. Roger America och Sambucus PR kommer bägge med färska V75 segrar. Roger A kommer att bli över från start och har galopperat bägge gånger han har haft liknande läge men har god chans om felfri och hittar ut. Sambucus har hyfsat läge och får tipsnicken av mig, är bättre än vad många tror. Jens Patrik står bra inne i loppet och har bra fart, men hur är det med vinnargnistan? Blue Star Champion vann i första starten för ny tränare sist, passa denna noga, har aldrig nått ledningen med liknande läge. Sammanfattningsvis tycker jag att Sambucus P.R kan vara en chansspik då jag tror att han kommer till ledningen.



Avd 7. Spetsstriden står mellan Mr Vox och Quality Questioned, även Wariner och Premier Kronos. kan öppna snabbt. Tipset är att Mr Vox håller upp. Mr Vox har körts i ledning 21 ggr vunnit 15.

Distansen: Flest segrar på distansen har Mr Vox 9st Windy Ways & Leo on Line 8st.

Lurigt lopp där favoriterna fått dåliga lägen, det öppnar upp loppet.
Mr Vox tar ledningen, brukar inte förlora när han sitter i ledningen, fick ju ett mycket tufft lopp senast och det känns lite som om formen kan vara på retur. Quality Questioned fick ge sig knappt mot Bolt Boko senast, skulle han ta ledninge så blir QQ svårfångad. Bolt Bokos spurt senast var grym, får han ett liknande lopp blir det kul att se om han har samma rykande spurt. Wariner var mycket bra näst sist på Bergsåker, startade från spår 12 senast i finalerna och är ursäktad, nu finns det på kartan att han kan komma till ledningen, hur som helst kan han få en bra position. Scellino Luis är jättebra, bäst i fältet men var hamnar han. Windy Ways har sämsta tänkbara läge och rankas ner på vingelrisken, även om det skulle kunna bli barfota. Premiere Kronos blir alltid för lite streckad, är riktigt bra och har ett bra läge, ska ju helst ha ryggar och kan mycket väl få det härifrån, då han kan öppna riktigt bra, vinnarhålet? Tror man att Mr Vox leder kan ett tvillingspel med Premier Kronos vara rätt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
MattiasB75 (+20), Wolfman (+7), Torstens (+10), SO (+5)
Spojs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 09:45   #50
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Tidigare fanns inte nätet och folk åkte ut till banorna, och även om det har ändrats så behövs mångfalden för att hästägare ska ha närhet till sina pållar och kunna se dem tävla i högsta klasserna på V75. På så vis blir travet mer sportsligt och var mans egendom. Att sedan få folk att besöka travbanorna är en delikat uppgift för dem som driver dem. Här behövs billigare mat och dryck, gratis inträde och parkering samt trevliga tillställningar och anläggningar. Nej, vi ska inte nedgradera rikstoton till ett fåtal banor. Det vore förödande för sporten och spelet.
Jag är nyfiken. Du skriver att folk inte går på trav längre men att alla banor fortfarande ska finnas kvar och allt ska bli gratis och gott. Vem ska betala för det här kalaset? Hästägare som pumpar in pengar i nästan säkra minusaffärer kommer kanske alltid att fortsätta finnas även under de här förutsättningarna...?
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 09:51   #51
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Jag är nyfiken. Du skriver att folk inte går på trav längre men att alla banor fortfarande ska finnas kvar och allt ska bli gratis och gott. Vem ska betala för det här kalaset? Hästägare som pumpar in pengar i nästan säkra minusaffärer kommer kanske alltid att fortsätta finnas även under de här förutsättningarna...?
Det stycke du hänvisar till handlar ju just om hur man ska få folk att återvända till travbanorna. Det går inte att få ut folk med svindyra priser längre. Går man på trav så vill man ha vettiga priser och ha råd att lägga pengarna på spelet. Det ska vara trivsamt och man ska kunna ta med familjen. Travet faller ihop totalt utan spelarna och då finns inte förutsättningar för vare sig hästägare, tränare, kuskar eller travbanor.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+5)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 09:54   #52
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spojs Visa inlägg
Avd 3. Spetsstriden: Elles w Phedo, Calvados Crane och Ed You är de som är startblixtar, den snabbaste är Ed, men då han har spår långt ut och några snabba innanför tror jag han får svårt att ta sig förbi direkt, tipset är ändå att Piraten sitter i ledningen efter en bit. Efter strykning har ED YOU kommit ner ett spår, skulle det bli en strykning till finns det möjligheter att han kan ta sig förbi PIRATEN i starten.

On Track Piraten vinner detta lopp 9 av 10 ggr. Den enda som kan utmana är ED YOU som fick sämsta läget.
Den här spetsstriden är mycket intressant, vet inte om det är dina egna tankar eller nån annans men låter på dig som Ed You kan ta sig förbi. Förstår inte därför varför du tror att OTP vinner 9 gånger av 10. Tar sig Ed You förbi On Track Piraten måste det vara klar fördel honom och vice versa. Vem på Sharps pallar göra grovjobbet och kollar upp spetsstriden ordentligt? Kan vara avgörande för hela omgången. Om det är 50/50 mellan Ed You och OTP till spets måste den förstnämnda vara omgångens bästa spik.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 10:00   #53
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Det stycke du hänvisar till handlar ju just om hur man ska få folk att återvända till travbanorna. Det går inte att få ut folk med svindyra priser längre. Går man på trav så vill man ha vettiga priser och ha råd att lägga pengarna på spelet. Det ska vara trivsamt och man ska kunna ta med familjen. Travet faller ihop totalt utan spelarna och då finns inte förutsättningar för vare sig hästägare, tränare, kuskar eller travbanor.
Det är väldigt enkelt att analysera varför folk inte går på trav längre

1. Till skillnad mot förr kan man följa alla lopp live hemma i soffan.
2. Anläggningarna är inte tidsenliga. Det kommer inte finnas pengar till att göra dom tidsenliga inom överskådlig framtid. Billig mat och dryck på omoderna travanläggningar är knappast något som skulle vända det.
3. Den äldre generationen som haft som tradition att besöka lokala travbanan försvinner undan för undan , och den yngre generationen går inte till den lokala travbanan för att spela pga 1 och 2 ovan.

Tyvärr går det inte att ändra på detta och därmed är inte alls behovet lika stort längre heller av att det ska köras trav på lika många orter som förr.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Emeffeff (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 10:07   #54
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Det är väldigt enkelt att analysera varför folk inte går på trav längre

1. Till skillnad mot förr kan man följa alla lopp live hemma i soffan.
2. Anläggningarna är inte tidsenliga. Det kommer inte finnas pengar till att göra dom tidsenliga inom överskådlig framtid. Billig mat och dryck på omoderna travanläggningar är knappast något som skulle vända det.
3. Den äldre generationen som haft som tradition att besöka lokala travbanan försvinner undan för undan , och den yngre generationen går inte till den lokala travbanan för att spela pga 1 och 2 ovan.

Tyvärr går det inte att ändra på detta och därmed är inte alls behovet lika stort längre heller av att det ska köras trav på lika många orter som förr.
Klart att det går att locka fler människor till travbanorna. Solvalla gör nu en nysatsning på upprustning. Vi får se vad det leder till. Folk går på bio och teater fast det finns tv och DVD-spelare hemma och man kan streama filmer. Folk går på konserter fast det går att se på Youtube eller lyssna på musik hemma. Folk går på krogen fast man kan dricka bira i soffan. Det handlar om att skapa ett mervärde. Det är lätt att sitta hemma och tycka att att det inte går att förbättra något, men det är klart att det går. Många av oss är i grunden sociala varelser. Vi har dock förmånen att välja vad vi gör och vad som lockar oss och det är det man måste jobba med. Som jag tog upp i det jag skrev så måste banorna bli mer trivsamma samtidigt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Executive (+1)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 10:13   #55
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Det stycke du hänvisar till handlar ju just om hur man ska få folk att återvända till travbanorna. Det går inte att få ut folk med svindyra priser längre. Går man på trav så vill man ha vettiga priser och ha råd att lägga pengarna på spelet. Det ska vara trivsamt och man ska kunna ta med familjen. Travet faller ihop totalt utan spelarna och då finns inte förutsättningar för vare sig hästägare, tränare, kuskar eller travbanor.
Gratis inträden har inga travbanor råd med och de aktiva har inte råd med att man tar mer pengar från dem och ger till banorna, därmed inte sagt att man kan ha kampanjer och rabatter och sånt. Du säger att travet fallet ihop totalt utan spelarna, sant, men som du också säger så är det på nätet och inte på banorna som de finns.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 10:19   #56
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Gratis inträden har inga travbanor råd med och de aktiva har inte råd med att man tar mer pengar från dem och ger till banorna, därmed inte sagt att man kan ha kampanjer och rabatter och sånt. Du säger att travet fallet ihop totalt utan spelarna, sant, men som du också säger så är det på nätet och inte på banorna som de finns.
Man kan ha ett visst inträde, men det måste vara måttligt. Det får inte kosta en smärre förmögenhet för en familj att gå på trav. Jag är övertygad om att man tjänar betydligt mer och lockar betydligt fler att bli intresserade av travet om man får ut dem till travbanorna och det är bättre att få ut folk och tjäna lite pengar per person som kommer ut på banorna än att knappt få ut några alls och tjäna mycket per person som besöker dem. Kvantitet tror jag är mer lönsamt i det här fallet och en investering framåt. Men man får inte bara tänka på spelarna i familjen, utan även ha aktiviteter för ungarna. Det ska vara en upplevelse, ett nöje. Därutöver så är det viktigt för banorna ha ha andra aktiviteter när man inte har trav, som de kan tjäna pengar på. Exempelvis så arrangerades två konserter med Alan Jackson på Sundbyholmstravet och Solvalla har ju olika motorsportsaktiviteter samt tidigare bilbytardagar.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 10:45   #57
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Den här spetsstriden är mycket intressant, vet inte om det är dina egna tankar eller nån annans men låter på dig som Ed You kan ta sig förbi. Förstår inte därför varför du tror att OTP vinner 9 gånger av 10. Tar sig Ed You förbi On Track Piraten måste det vara klar fördel honom och vice versa. Vem på Sharps pallar göra grovjobbet och kollar upp spetsstriden ordentligt? Kan vara avgörande för hela omgången. Om det är 50/50 mellan Ed You och OTP till spets måste den förstnämnda vara omgångens bästa spik.
Jag är inget fan av varken Ed You eller OTP men jag tror iaf att OTP vinner detta lopp även om Ed You tar spets..OTP kommer sitta i dödens omgående utan att behöva runda ett gäng hästar.

Ed You är i mina ögon otroligt överskattad. Sen att procenten är helt sjuka är ju en annan historia och en spik på Ed You är ju klart spelvärt men personligen tror jag inte på honom iaf.

Edit: Menar såklart att jag tycker hästen generellt sett är överskattad och inte i just detta lopp.
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 10:45   #58
 
hugothebosss avatar
 
Reg.datum: maj 2014
Ort: Malmö
Inlägg: 1 283
Sharp$: 667
Standard

Bergh ligger lågt på 8 Ed You V75:3 och hissar 1 Digital Archive V75:1...då är det bara att spika 4 Hero Sjöhammar V75:1 och 8 Ed You V75:3. Bara 5 avdelningar kvar.

Mitt lås i blir i avd 7: 6,10 Spets för 6 Mr Vox och när alla har rusat färdigt kommer en nytänd Adielsson med 10 Scellino Luis

Kallblodsloppet V75:4 "slösar" jag fem streck på:

1 Åsakjappen med Örjan som är en mkt bättre kusk än Roger I Nilsson
3 Katlo Kiro 0,34% låter fint, 25.6 på 2180V vid vinst med OA på Skellefteå 151003 låter kul
5 Talls Odin får verkligen bekänna färg nu, men jag tror inte vi sett botten på den här
10 Mjölner Komet kolla Rättvik 151102 säger jag bara
11 Storm Odd för att så många andra hissar den min C-häst

Avd 2,5,6 kommer att kräva en del streck tror jag.

I övrigt så hade det varit kul om diskussionen om Norrlandsbanor hade legat under trav, allmänt i stället för bland tipsen till V75 Bergsåker 20160305.
__________________
Även en blind höna...går in i väggen!

Senast redigerad av hugotheboss den 2016-03-04 klockan 10:47.
hugotheboss är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 10:57   #59
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Man kan ha ett visst inträde, men det måste vara måttligt. Det får inte kosta en smärre förmögenhet för en familj att gå på trav. Jag är övertygad om att man tjänar betydligt mer och lockar betydligt fler att bli intresserade av travet om man får ut dem till travbanorna och det är bättre att få ut folk och tjäna lite pengar per person som kommer ut på banorna än att knappt få ut några alls och tjäna mycket per person som besöker dem. Kvantitet tror jag är mer lönsamt i det här fallet och en investering framåt. Men man får inte bara tänka på spelarna i familjen, utan även ha aktiviteter för ungarna. Det ska vara en upplevelse, ett nöje. Därutöver så är det viktigt för banorna ha ha andra aktiviteter när man inte har trav, som de kan tjäna pengar på. Exempelvis så arrangerades två konserter med Alan Jackson på Sundbyholmstravet och Solvalla har ju olika motorsportsaktiviteter samt tidigare bilbytardagar.
En tanke är då att man lägger ner en tredjedel av de 28 (?) banorna som finns i Sverige och satsar de resurserna som man sparar in på att genomföra sådana satsningar som du pratar om. Åter igen, vem ska annars betala för kalaset?

Men känns som vi lägger ner den här diskussion nu, vi har uppenbart olika åsikter.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-04, 11:05   #60
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Speedyearl Visa inlägg
Jag är inget fan av varken Ed You eller OTP men jag tror iaf att OTP vinner detta lopp även om Ed You tar spets..OTP kommer sitta i dödens omgående utan att behöva runda ett gäng hästar.

Ed You är i mina ögon otroligt överskattad. Sen att procenten är helt sjuka är ju en annan historia och en spik på Ed You är ju klart spelvärt men personligen tror jag inte på honom iaf.

Edit: Menar såklart att jag tycker hästen generellt sett är överskattad och inte i just detta lopp.
Vet inte riktigt hur högt folk håller honom, men det är möjligt att han är något överskattad. Tror ändå inte det blir lätt för OTP att plocka ner honom från dödens, så jäkla mycket skiljer det nog inte mellan hästarna. Allt beror väl på var Ed You står för dagen, Bergharn låter nöjd som f-n men han ska man aldrig lita på. Vill poängtera att min känsla fortfarande är OTP till ledningen, kollade Ed You lite i arkivet precis och han har varit snabbare ut än vad jag trodde men krävs ändå en del för att ta en längd tre spår utifrån i Gulddivsionen.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td