Visa ett inlägg
Gammal 2016-03-28, 23:59   #962
Bettingamatoren
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 175
Sharp$: 2060
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sskssk Visa inlägg
Jag kan ha fel, men är inte det dina stats man ser här under "Victor"

https://www.sharps.se/spreadsheet/marketbeaters
Korrekt.

Jag tillsammans med InsideBetting delger spel från Sverige på vår tjänst. Vi har gjort så att InsideBetting rekar de lägre divisionerna på eu-books och jag div-1 till AS i Asien. Då vi vill erbjuda en tjänst för olika typer av spelare.

Mina resultat i vår tjänst som förövrigt startade första juni 2015 är jag otroligt missnöjd med. Hade ett fint 2015 men sista halvan var svag rent privat och var mycket ett steg upp ett steg ner - vilket tyvärr sammanföll rätt precist med när tjänsten startade. Det är inget jag hymlat med utan varit helt öppen med. Vi döljer inga resultat utan allt går att följa enkelt på flera olika ställen.

Sen är det givetvis så att spelen i vår app inte är likställt hur jag har gått privat. Jag rekar inte på låga limits utan det blir mest ngn dag innan match eller matchdag där limiten är hög, åtminstone 1500-2000 euro på betting-brokers som SportmarketPro. Det medför att jag inte rekar "early" i princip och det är där det mesta utav värdena finns i dagens marknad. Där tar jag givetvis spel privat - man måste skilja på resultaten i en tjänst och hur ens egen portfölj går. Att vara vinnande privat är svårt - att vara vinnande på medelstora marknader som ska tåla spel via en tjänst är ännu svårare.

Å andra sidan är jag rätt nöjd med att deläga en tjänst och bolag som till 90% får positiv kritik och har en totalt positiv ROI på 105% drygt med över 1000 spel som går att få för ett marknadsmässigt bra pris. Just nu är det ffa folk som fortsatt kan spela på bet365 som får en fin skjuts i sin betting-portfölj när de följer våra spel.

Är detta något jag ska tycka vara pinsamt, eller hur menar du?
Bettingamatoren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat