Visa ett inlägg
Gammal 2016-04-27, 11:12   #10
Fidus
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Om du kommer fram till att alla streckspelsomgångar är intressanta spelmässigt så vet jag inte hur du läser på. Antingen beror det i så fall på spelberoende eller okunskap. Alla omgångar, oavsett vilket streckspel det handlar om, är inte spelmässigt intressanta, och du reducerar dina chanser dramatiskt att bli en vinnare i längden om du tycker så, för det är ingen barnlek att vara 30-35 procent skickligare än kollektivet, vilket ju krävs i längden för att bli en vinnare tack vare de höga spelavdragen.
Trav är trav.
Okunskapen består nog främst i att du har för dig att du kan förutse vilka omgångar det kommer bli favoritparad helt och hållet?
Lycka till med det.

Jag försöker spela de gånger hästarna jag försöker följa upp startar. Om det slår väl ut kan det bli både låg och hög utdelning på streckspelet. Nästan aldrig blir det som jag trott på förväg vad gäller utdelningen.

Kunskap om vissa hästar räcker inte alltid till för att finna rätt vinnare av ett lopp. Sedan ska övriga avdelningar lösas också...

För mig är alla omgångar lika spelmässigt intressanta, då jag inte kan veta utfallet av loppen i förväg. Omsättningen kan jag inte heller påverka längre än till min egen insats.

Du kan ju alltid starta en tråd om det här, ifall du finner ämnet intressant? Jag tänker inte delta i den tråden.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat