Visa ett inlägg
Gammal 2016-06-06, 21:13   #10
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Tog en snabbtitt inför helgen. Ser ut att kunna bli rätt stora pengar, inte den vanliga klasskillnaden man ser där uppe tycker jag.

East Herkules tror jag blir svårfångad i spets. Mötte en som var riktigt bra för dagen senast och det såg väl inget vidare ut att han fick stryk där spontant, men de gick ifrån packet och det var nog helt enkelt så att han kört för sakta. Bättre disposition på loppet nu och det blir svårt att rå på honom. Långresa dock ett frågetecken. Det blir ingen stjärna men det grämer mig fortfarande att jag tackade nej till att köpa in mig på den när jag fick erbjudande inför karriärens andra start tror jag det var. Kul att ha en sån nyttig och säker häst. Malkin sticker väl ut annars och kanske Viola som väl ändå har viss klass.

Jag undrar om inte Moeses blir svårtuggad från spets. Verkligen ingen kallblodsexpert men kuskplus och det står spets i programmet som jag ser det. Han brukar vara duktig på att elda på i väl valt tempo, återstår bara att se om hästen klarar det.

Står spets på Nexttonone Sib men det känns inte som något plus med Jansson där. Kan fega ur och släppa till Jorma. Jag tror det är vettigt att gå på spårvinnarna 4,5 för det är riktigt bra kusar och även om jag inte tror det blir spets på någon av dem borde de hamna bra på det och spurta förbi.

Ingen aning i fjärde, dåligt påläst på kusarna. Men propositionen talar mycket för starthästarna skulle jag spontant säga.

Den av Stelina och Ajlexes Kubano som tar sig till spets vinner spår jag.

Finfint snabblopp! Och nära nog omöjligt att hitta vinnaren på rak arm!

Kuskförstärkt Scarlets Mirakel är mitt bud i ett annars rätt öppet lopp. Spets och slut!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+10), Torstens (+2)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat