Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-18, 22:44   #15
iCash
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av peejay Visa inlägg
Två funderingar.

1. Är verkligen affiliate-avtalen så grymma?

2. Varför vill ni att fler personer ska börja gå plus? Ju fler personer som går plus desto hårdare kommer bolagen bli med limiteringar, odds/line-sänkningar osv. Eftersom ni idag redan tillhör den plussande skaran ser jag ingen fördel för er, möjligtvis om ni skulle hitta något guldkorn till rekare som ni sedan kan sammarbeta med.
1, Det finns olika affiliate avtal som man kan skriva, mest lönsamt är de där man får % på den värvade kundens förluster, du kan personligen kontakta vilket bolag som helst för att få detta bekräftat.

2, Vi ansåg att det helt enkelt inte fanns något utrymme/plats elr sida där det fanns eller existerade en hög nivå, t.e.x vissa diskussions trådar på sbr, fast på Svenska.
Men som samtidigt påpekar spel i rätt förhållande till spelkassan.

Vill du finna en bra rekare så pm'a mig ditt nr så kan jag hooka upp dig med vegas kontakter, kostar förvisso $5k per halvår, men, det är inte det som är grejen.

Detta är vår vardag och det är ytterst pinsamt att så kallade experter utnyttjar situationen till sin fördel tycker vi, speciellt då dem inte själva går + samt raderar tidigare historik, vilket det finns bevis på.

Visst har de så kallade plank profilerna gjort ett jävla bra jobb, men de har också bytts ut med jämna mellanrum, varför? Inget korrekt utförande av spel läggs det tyngd på, folk satsar hus och hem på ryggningar och när rekarn väl kommer in i en cold streak så lynchas dom utav mobben och blir "nextad" av dessa sidor och deras kunnskap/insikt försvinner.

Man hoppar punkt A för att koncentrera sig på punkt Ö och det är helt enkelt fel väg att gå.
En dag finns inte din super rekare på plats, vad gör du då?
På tiden att lilla Sverige får en bas av bra rekare som kan ta egna beslut i en omgivning där alla är införstådda hur det korrekt fungerar. Man behöver knappast vara orolig för att det "onda ögat"/bolagen sitter här och spanar, det fungerar inte så.

Personligen anser jag att vi gör en bra sak, får folk att tänka både en och två gånger innan dom lägger nästa månads lön på 1 spel, vi når inte fram till alla, men till dem vi har nått fram till får vi oxå ett stort gensvar av information då dom håller sig vassa med info som gör dem vinnande i längden och det vinner oxå vi på.

Här finner du oxå det du letar efter, visst, vi har bara haft öppet i en vecka och vi jobbar dagligen på att få rekar, dagböcker samt diskussions trådar organiserade, men, du kan fortfarande följa en diskussion under hela dagen då du vet vad tråden heter och följa vilket info flöde som kommer och åsikter på vad du delar med dig.

Vi kommer definitivt hålla forumet och spreaden gratis i framtiden, allt är betalt och vi har råd med det gentemot vissa andra . Antagligen så kommer vi att växa oss större, vi slog t.e.x vårt 2 månaders mål med att få 1000 members med ca 7 veckor.

Allt händer väldigt snabbt just nu och vi försöker ligga utvecklingen ett steg framför och koncentrera oss mer på den skaran som verkligen och då menar jag VERKLIGEN de personer som vill nå en ny platå med sina mål inom sportsbetting, men mer om det senare.

Personligen tycker jag att folk kan lägga ned detta "flame war" mellan de olika sidorna, diskussionerna pågår och kan fortsätta i det oändliga, men både du och jag vet att man kan inte jämföra prestandan i en Lambo mot en Lada.

Låt oss koncentrera oss på det som är det väsentliga, tjäna pengar i längden!

Detta är bara skrivet från mina personliga tankar, ni får ha mig ursäktad på det grammatiska, har inte bott i Sverige under de senaste 10 åren.
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat