Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-07, 12:40   #64
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cc Visa inlägg
Det är högst sannolikt anledningen till limiteringen. Av någon anledning så stänger de gärna av "bonushoror" lagom till att bonusen är uppnådd oavsett de har vunnit eller torskat på siten. För mig är det helt obegripligt, bonussystem är liksom ingen direkt nyhet och när de erbjuder möjligheten så är det klart att det utnyttjas.. Förvisso är det en stor andel av "hororna" som aldrig återkommer med spel utan lägger ned efter sin bonustrade. Så om man vill behålla kontot ograverat ett tag så är det som alltid bäst att inte ens utnyttja bonusen..
Precis, obegripligt.

Kan förstå det om någon råkar ha tur


Måste väl vara en helt annan orsak? Ser i tex Betfairs villkor att de är helt nojjiga och begränsar per ip-nummer m.m. säkert att mwickholm inte delar ip med spelande (bonus) kompisar?

Först ger man bort en bonus och sedan begränsar man kunden man ska tjäna pengar på...

Får mig att tro att något är fel eller att fakta saknas i berättelsen... alternativt en matchande berättelse med samma ip

Edit förstås, kan ju vara så att smaskiga kampanjer är planerade och att den som då ogenerat spelar med sannolikt bonustrade-mönster ligger pyrt till ?

Senast redigerad av ExtremtRik den 2016-07-07 klockan 13:10.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat