Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-07, 14:19   #30
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Jag har inte heller problem med att nytt folk kommer in, bara kul om vi blir flera. Som BroderH säger så brukar det kunna vara svårt att få ihop något så vi ska nog ta vara på att intresset verkar vara så pass högt som det är nu.

Alla ligger väl på olika nivå, även vi som hållit till på sharps tidigare så att exkludera nya medlemmar behöver inte innebära att vi jämnar ut nivån. Arch har ju hållit på betydligt längre än mig själv med fantasyn (ändå krossar jag honom varenda gång), Juret verkar ju ha en rätt bra strategi också och då skulle ju inte dom heller får vara med mot oss "rookies" om man tänker så.

Nu för tiden håller väl typ ingen till på sharps förutom i travdelen så det är ju inte speciellt troligt att en NFL intresserad person skulle registrera sig här av någon annan anledning än att just vara med i fantasyn. Så skulle vi exkludera nya medlemmar så skulle ju ligan dö ut tillslut eftersom det är nog ingen ny medlem som reggat sig senaste året för att snacka NFL här.

Ser man sig själv som "mindre erfaren rookie" så kan man ju ändra på det genom att lägga ner det antalet timmar som krävs för att man ska känna sig bättre och ha koll på allting. Finns ju oändligt med guider, information och dylikt som man kan läsa och prova på inför fantasyn så att man är lika säker som veteranerna.

Själv kommer jag fortsätta vara "rookie" och se det hela som en rolig grej som i slutändan har en hel del slump som avgör vem som vinner. Jag har inget problem med att någon annan kört 10 säsonger mer än mig eftersom jag kommer vinna ändå.


Håller dock med om att vi kan prova lite olika upplägg i ligorna. Olika drafter, och kanske olika format. Den ena kör vi H2H och den andra roto kanske? Jag har själv aldrig kört roto men kanske kan vara dags att testa.

Jag tycker vi kör 1000 kr per liga och drafter får vi ta sista veckan innan premiären. 4-5-6-7 september känns väl som draftdatum att sikta på eftersom premiären är natten till 9 september och sista försäsongsmatcherna spelas 2 september.

Vi kan iaf spika att det blir 2 ligor nu eftersom vi har 10 stycken som anmält intresse för 2 ligor. Sen får vi se exakt hur många deltagare det blir per liga.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat