Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-08, 11:10   #124
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shjuve9le Visa inlägg
Klart man ska tänka så som spelarservice gjorde osv. Men många som spelar , spec små spelarna som vill vinna pengar och inte tänker lite längre, vilket är jävligt många, dom som i princip betalar allt blir nog less. Som strappa sa, endast vinst borde räknas för att gå till finaler.

Löjligt att "spara" hästar när dom är 70% favoriter på försöken pga det räcker med att bli 3.a typ. Är man storfavorit ska det köras för vinst.

Det jag menar med lura osv.

Jag hade gaddat, sprack på reckles.

Det ska alltid köras för vinst. Annars ska man fan inte vara med, kör provlopp, kör "lopp" hemma ,ja vad som helst. På banan ska det tävlas med hästar i så god form som möjligt, ser hellre färre tävlingar med hästar på topp än lopp varje dag.
Du har rätt om de lopp som ska spelas V75 på men reglementets strof om att köra för bästa möjliga placering blir konstig när de ska försöka vinna en final...

Är ju skenheligt att inte tillåta preparé som de gör i Frankrike för det är ju i princip mot reglementet redan att annonsera en sådan...

Edit:
Det enda rätta vore väl att få använda tre streck i försöksloppen, kunde bli ett rätt kul spel, men antagligen för krångligt?

Att spela V75 på dylika omgångar är en riktigt dålig idé, märkligt att ATG drar åt motsatt håll och slänger in V75 överallt.

Senast redigerad av ExtremtRik den 2016-07-08 klockan 11:31.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat