Ämne: HOTING
Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-10, 09:13   #22
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 225
Sharp$: 57362
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SO Visa inlägg
Jag har sommarstuga ett par mil från Hoting och har varit på plats sedan början av 1980 talet. Sommarens höjdpunkt utav tvekan. Synd bara att dom la ner fikat på övervåningen för där fick man våfflor med hjortronsylt och grädde.

Genom mina konakter på ATG fick jag häromåret uppdraget att guida en tjänsteman som ville uppleva Hotingtravet. Han hade bara varit på Solvalla tidigare. Han var riktigt imponerad av ALLT på Hotingtravet inte minst publiken. Folkfest med andra ord, vi satte V4;an så allt var frid och frjd. Jag ville inte ha nåt för "jobbet" men fick ändå en prenumeration på Guiden !!

Jag har haft hästar som vunnit där och då är det ändå roligare. Skulle man ha haft kaffeburkar som priser (!!) tror jag garanterat att det varit heldött där. Inga tävlingar alls. Sjukaste idé på länge.

Som spelare så måste man KUNNA Hotingbanan. Det är inte alls som övriga banor. Men när man väl lärt sig KNEPEN så rullar det på bra. Gårdagen var inget undantag, 2st V4;or och rejält VP spel på min nästagångare Pandora Diamant med alltid välkörande Angelica Holm i jollen.

Ska du dit på tisdag?

SO
Vidhåller att kvalitén på hästarna som tävlar i Hoting är så fruktansvärt usel att kaffeburkar egenrligen varit rimliga priser. Generellt är det sämre lopp än de flesta rena breddomgångar som körs runt om i landet. Ser att det även till deras huvuddag med tv sändning nästa fredag är lika usla lopp. Att det sen är en fantastiskt fin och välskött bana kan man bara hålla med om.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat