Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-27, 18:43   #71
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 589
Sharp$: 5965


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MonstersOfTheMidway Visa inlägg
Hej B,

Under säsongen lägger jag väl 2-3 timmar per dag och söndagar är då heliga. Frugan har lärt sig att jag är oanträffbar då. Har ju följt nfl så länge jag kan minnas. Har flertalet vänner i USA som gjort att jag är mkt intresserad av all us sport.

Laget jag håller på får du gissa...har ju en del ledtrådar i mitt namn och logo. Har hållt på laget sedan jag såg min första nfl match. Har även varit i denna stad flera gånger.

Absolut, levde tidigare på betting och framförallt us sport då och nfl mest. Tyvärr så ser mitt liv annorlunda nu som gammal 35+ så jag har dragit ner på det rejält.

Spelar fortfarande varje söndag men inte mkt mer än så. Super Bowl är dock undantaget, då blir det en del.

Stämmer absolut som du säger, nfl har ingen stor skara i Sverige men de som är intresserade är oftast inbitna rävar. Trist att vi i dagens samhälle inte kan hitta bättre på tv än Visat gänget. De är skrämmande dåliga. Har haft Gamepass sedan start och det är magiskt bra. Full HD och bra gubbar i studion.

Själv då? Sett ngn match live?

Vi ska till England i år, minst 1gång. Tror det blir fler gånger. Lite tråkiga matcher dock.

Ha det gött!
Kul!

Jag såg min första match 1989 när Bengals slog Houston Oilers i AFC Championship (tror jag) och har hållit på dem sen dess. Ska över till London i höst och se dom live för första gången. Har tidigare sett en livematch i staterna.

Jag lägger något mindre än dig då jag jobbar mycket och har småbarn hemma, men uppåt 10-15 timmar i veckan blir det nog under säsong.

Jag var tidigare aktiv som både spelare och domare i ca 10 år så kärleken till sporten är stor. Den överlägset roligaste sporten att spela!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
MonstersOfTheMidway (+2)
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat