Ämne: Odds 2/8
Visa ett inlägg
Gammal 2016-08-02, 11:30   #4
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nissebuj Visa inlägg
Jag tycker matchen mellan APOEL och Rosenborg är värt att ta sig en titt på!
APOEL är väldigt hemmastarka med tre vinster och två oavgjorda på de fem senaste matcherna. Rosenborg borta har en vinst, tre oavgjorda och en förlust.
APOEL har tidigare under turneringen spelat mot New saints, där det blev oavgjort på bortaplan och sedan en bekväm 3-0 seger hemma. Rosenborg mötte IFK Norrköping och spelade, om någon här har lyckats att missa det, 3-1 hemma, men förlorade med 3-2 borta.
Spelar APOEL, rak etta till 2,25!
Det gör du rätt i.

Även om Norsk fotboll kanske är lite uppåt och APOEL i början av sin säsong (ligan inte startat) så var insatsen borta lovande med tanke på omvända förutsättningar.

Rosenborg har pressen då APOEL vinner vid 1-0 redan på sitt bortamål, första målet avgör mycket och där gissar jag APOEL...

Kan vi se 2-1 3-1 ?

*

Kalmar igår fick ett mål och tände då till, DIF må vara en besvikelse men Kalmar är marginellt bättre om det nu är annat än tillfälligheter. Vad händer om Walker gör 0-2 istället för ribbträffen i slutet av första?

I vanlig ordning blåser tidningarna upp allting när resultatet är framslumpat.


Mest bedrövlig tycker jag deras(Kalmars) publik är, inte förrän de gör mål ges något stöd, nu blev förstås effekten bra när de väl fick in en förlupen boll. Hur är det är biljetterna så dyra att de sitter o surar så länge laget inte presterar istället för att stötta sitt lag?

Djurgårdens supporters å sin sida ägnar större delen av första till att sjunga att de hatar AIK (hörde jag rätt?) ? (men hörs i alla fall trots bortaplan). Måste vara upplyftande för spelarna...

Senast redigerad av ExtremtRik den 2016-08-02 klockan 11:56.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat