Ämne: Odds 2/8
Visa ett inlägg
Gammal 2016-08-02, 11:52   #5
a_alexander
 
Reg.datum: feb 2015
Inlägg: 356
Sharp$: 1472
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ExtremtRik Visa inlägg
Det gör du rätt i.

Även om Norsk fotboll kanske är lite uppåt och APOEL i början av sin säsong (ligan inte startat) så var insatsen borta lovande med tanke på omvända förutsättningar.

Rosenborg har pressen då APOEL vinner vid 1-0 redan på sitt bortamål.

Kan vi se 2-1 3-1 ?

*

Kalmar igår fick ett mål och tände då till, DIF må vara en besvikelse men Kalmar är marginellt bättre om det nu är annat än tillfälligheter. Vad händer om Walker gör 0-2 istället för ribbträffen i slutet av första?

I vanlig ordning blåser tidningarna upp allting när resultatet är framslumpat.


Mest bedrövlig tycker jag deras(Kalmars) publik är, inte förrän de gör mål ges något stöd, nu blev förstås effekten bra när de väl fick in en förlupen boll. Hur är det är biljetterna så dyra att de sitter o surar så länge laget inte presterar istället för att stötta sitt lag?

Djurgårdens supporters å sin sida ägnar större delen av första till att sjunga att de hatar AIK (hörde jag rätt?) ? (men hörs i alla fall trots bortaplan). Måste vara upplyftande för spelarna...
Jo sant , Kalmar är inget superlag. Men det skall ju också tilläggas att djurgårdens enda mål var felaktigt (offside), så att Walter sköt i ribban jämnade ut det rätt så bra ( om man kan säga så ). Andra halvlek var ju Djurgården totalt värdelösa , hade ingenting , närmare 3-1 än 2-2 så enligt mig var vinsten rättvis i slutändan.
a_alexander är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat