Visa ett inlägg
Gammal 2016-08-23, 20:56   #3
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Seebbo Visa inlägg
Spännande det här med modeller. Jag har inte provat att bygga någon själv än men har funderat på det för att ha som utgångspunkt. Men jag tror att du delvis kan vara in på ett spår att fotboll inte är den bästa sporten för att använda sig av en modell till 100%. Fotboll är en så pass komplex sport.
Hörde på en podd någon gång med Häckens tränare Peter Gerhardsson och att han hade just studerat vid idrottshögskolan hur man kunde ha hjälp av siffror och statistik och fotboll var då den sport där det var svårast.

Vet att det finns en del framgångsrika spelare som använder sig av modeller vid tex tennis.
Har inte användaren Juret, som om jag kom ihåg det rätt spelade efter olika modeller, sagt något liknande med om att fotboll är en svår sport att göra modeller på?

Ska absolut inte svära på det men har för mig att han körde på ishockey och bandy bland annat av den anledningen (och väl för att de sporterna passade hans modeller bättre). Kanske kan vara något för dig TS att kolla igenom Jurets trådar- och inläggshistorik (eller kontakta han för den delen) för att kunna hitta något matnyttigt?
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat