Visa ett inlägg
Gammal 2016-09-06, 14:38   #202
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 202
Sharp$: 283
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Jag tror inte heller att det har att göra med waiverplatsen men problematiken kvarstår ju, att folk inte sa något när det här var aktuellt. Nu är det för sent och vi kan förkasta waiverupplägget hur mycket vi vill, det måste ligga kvar som det är ändå.

Jaroiten har ju lagt upp hela sin taktik med att förlora första 3 veckorna för att sedan gotta sig på waivers och han skulle ju bli mäkta besviken om vi ändrade något nu efter draften.

Vi är väl iaf överens om att waiverupplägget inte kommer ha så stor inverkan på ligan så vi behöver inte lägga så mycket fokus på det.

90% var nöjda med nuvarande upplägg innan draft och då får det stå kvar nu efter draften även om folk vaknat till liv och ändrat åsikt nu när det är för sent.
Bah, min taktik mot Jaroiten blev synad!! Jag erkänner mig besegrad.

Helt rätt, nu lägger vi detta bakom oss och fokuserar på TNF och en repris på SB. Ska bli skoj att se Benjamin in action igen och om Den äntligen kommer använda CJ som han ska användas!

/J
__________________
"And though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping yours and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there."
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat