Visa ett inlägg
Gammal 2016-09-13, 20:53   #11
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Delgav mina orostankar till ATG idag. Får se på vilket allvar de tar det.

Kommunikationschefen lovade åtminstone att se till att de som är ansvariga får ta del av dem, men väntar mig inte att de drar i handbromsen precis ändå.
Ja det verkar saknas någon med sunt sifferförnuft där uppe hos ATG. När det var som mest lukrativt att hämta ut pengar på V7-spelet lade en bekant till mig upp siffrorna för några av topparna där och visade dem hur orättvist det var, vilken edge man har om man kliver in på V7 enbart under jackpott. Att de kan glömma att göra sig av med "spelsyndikat" med skeva utdelningssiffror och allt negativt det långsiktigt kan föra med sig om de fortsatte med V7. Då hade de kört det i ett år eller två redan. Ändå var de överraskade av uträkningen???? Jag kunde kanske respekterat att man såg siffrorna men sket i dem, att man på förhand räknade risken för att det gick åt skogen i balansen mot ökad omsättning. Men att man inte har koll på såpass fundamentala orsaks/verkanssamband är för mig väldigt märkligt och oroväckande.

De slopade V7/V8 kort därefter. Ytterst inkonsekvent att inte skrota V6 samtidigt, förstår fortfarande inte hur de tänkte där. Eller att ingen reagerade. Tycker fortfarande det är konstigt att ingen som gnällde på V7/V8 (fanns väl en rejäl skock här vill jag minnas) inte fortfarande ondgör sig över V6.

Angående spelstötsaspekten så är det ju såklart mer att hämta ju mer pengar det ligger i potten att hämta. Mer lockande att hitta på någonting. Men det blir lite fånigt tycker jag. Som att säga att guldsmeden får skylla sig själv när den blir rånad för att den hade så fina saker i skyltfönstret. Möjlighet till att begå brott finns alltid, och beroende på hur situationen ser ut är det mer eller mindre lockande/lukrativt att försöka sig på det. Att man ska anpassa världen efter sånt tycker jag principiellt är helt fel väg att gå.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ExtremtRik (+4), Migge (+1)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat