Ämne: Aktie/Fonder
Visa ett inlägg
Gammal 2016-10-11, 16:41   #271
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3307


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kisumu Visa inlägg
Ja gärna lite mer drag i tråden. Stängde av mig själv efter ovannämnda rek.
Vardia gick ner till 0.59 kronor innan den vände och står nu i 0.79 kronor dock absolut ingenting att ha, mkt konstiga redovisningsteknikaliteter som är svåra att skydda sig emot som utomstående.
Öresund som går helt fantastiskt bra gjorde ett dåligt köp förra året och det var Vardia. Just nu rekommenderar jag xact omx bear x2 dvs om börsen går ner 1 % så går du plus 2 % (slarvigt räknat).
Anledning är amerikanska presidentvalet vinner Trump kommer vi att se
en blodröd börs.
Ett alternativ för att hedga sin portfölj är faktiskt att via betfair gå in och spela på att Trump vinner, just nu ger han 6.2 ggr pengarna...
Har själv spelat en ansenlig summa på honom fick 7.8 ggr pengarna.
Inte för att jag tror eller hoppas att han vinner men blir en rejäl tröst när min aktieportfölj rasar om han vinner.
Häpnadsväckande 659 miljoner i omsättning på Betfair.
För det första så undrar jag varför du vill ha aktietips av speltorskar (vilket detta forum till större delen består av). Finns betydligt bättre forum att leta efter aktietips på, även fast jag generellt tror att det är svårt att få något vidare bra tips på nätet, speciellt om man inte ger något i retur.

Sen så är jag ytterst skeptisk till hävstångar och certificates, du förlorar ju garanterat i långa loppet på sådana saker, de är skapade för att bankerna skall kunna ta ut avgifter. Och att köpa något med motiveringen att börsen blir blodig om en 15%are sitter känns sådär va. Betydligt större chans/risk att Crooked Clinton vinner och då lär ju börsen gå upp (om man förväntar sig att den ska gå ner på Trump.)

Om man vill försäkra sig mot Trump-seger så är betting på att han vinner en mycket bättre strategi (så länge man bettar till åtminstone marknadsodds eller nära.)

Sen är väl inte en omsättning på 659 miljoner kronor en särskilt stor summa på världens största betting exchange på en så stor marknad som dessutom har varit uppe i flera år.

Vilar sågen en stund nu.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat