Visa ett inlägg
Gammal 2016-10-16, 22:05   #71
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Om man skall komma till botten med spelare som vinner väldigt mycket måste man börja titta rätt så detaljerat på deras sätt att spela. Det är inte minst viktigt att kunna se vilka hästar de INTE har spelat på. Hur de spelat de gånger de inte vinner, om deras spelande alltid pekar mot ungefär samma utdelningar etc. Det är med sådan kunskap man kan få svar på frågorna om de bara har tur, eller om det är något annat iblandat.

Vi vet heller inte om de endast spelar dessa pool-spel, eller om de också likt Paribet är inne och "investerar" i andra spelformer som DD/LD, Trio, Vinnare, Plats och/eller Tvillng

Att man spelar via utländsk partner behöver inte endast bero på att man får rabatt, det kan lika gärna handla om möjligheten att vara anonym, att gömma sig bakom en helt falsk identitet eller en målvakt. Vi vet väldigt lite om skälen till det.

Låt oss anta ett helt hypotetiskt fall en större svensk tränare eller kusk får för sig att via en belgisk bulvan börja spela på streckspelen för egen räkning. Det är mycket svårt att spräcka det om det inte finns mycket transparens och man aktivt bedriver ett arbete för att i sådana fall avslöja det. Det man vet av historien är om någonting är möjligt att göra så kommer någon förr eller senare att försöka.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat