Visa ett inlägg
Gammal 2016-12-07, 09:47   #16
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Xavier Visa inlägg
Förstod att något var i görningen, när plötsligt rekfliken bombarderats av spelförslag. Kul att "experterna" ställer upp frivilligt, och jag hoppas att ledningen flitigt smörjer de sharps som producerar gott resultat.

För inte är väl planen att det efter marknadsföring så småningom kommer börja krävas betalning för speltips.......................................... ..................................................
Med tanke på antalet besökare Sharps har så borde man tjäna rätt stora pengar på affiliateintäkter. När jag hade runt 300-400 unika besökare på min bettingblogg varje dag så tjänade jag ofta runt 10k i månaden på aff, bästa månaden 17-18k.

Sharps har haft sina afflänkar uppe i flera år samt har antagligen (?) ett par tusen unika besökare varje dag. Man borde kunna dra en del på afflänkarna varje månad, kanske därifrån pengarna kommer till att betala de nya expertrekarba vilka jag åtminstone inte tror rekar gratis. Lazlo har ju ex. tagit betalt för sina spel de senaste åren.

Är inte förvånande heller att expertrekare som lazlo vill ha betalt eftersom det inte finns särskilt många "Sharps" på forumet som delar med sig, och på så sätt finns det inget att hämta här för andra Sharps, som Lazlo.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rejs (+1)

Senast redigerad av Galeocerdo cuvier den 2016-12-07 klockan 09:53.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat