Visa ett inlägg
Gammal 2016-12-08, 12:01   #256
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 202
Sharp$: 283
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Fick mycket hat preseason. Särskilt av Midway, gött att knipa serievinsten i Liga 1 då strax före just honom. Även flest gjorda poäng. Det var väl pris för det?

Inte gått lika bra i liga 2 även fast jag i alla fall fixade slutspel med två raka vinster på slutet. Rätt med grundserien, men är lite rädd för att det blir 0-2 i playoffs. Hur känner ni säsongen har gått?
Nja, nu ska vi inte överdriva min gode man. Jag har bara kärlek gentemot dig och inget hat alls

Men det är ju klart att det skulle vara du av alla som precis slog mig! Det svider lite...men...jaja...

Oavsett att vi inte kanske alltid hade samma åsikter så är du en av de i ligan som jag respekterat mest, eftersom du vågar, som jag, ifrågasätta och är inte rädd för att starta en debatt.

Sharp1:

En helt OK säsong. Som vanligt så lägger jag mest fokus på Dst och K och det har gett resultat. Jag är inte så beroende av att mina WR1, RB1 etc. presterar när K och Dst ger mig WR1 poäng.

Mina RB har varit bra, TE, K, och Dst likaså. QB har väl varit lite så och så med men mina WR har varit under all kritik. Vi snackar WR3-4 på alla mina WR. Det är inte bra!

Sharp2:

Vart ska man börja, vilken skit säsong, en av de lägsta totala poängen, inga bra RB, skador, inga bra WR, etc, etc.

Helt otroligt att jag gick till slutspel med en poäng på ca 80 per match. Det enda som hjälpte mig var att mina motståndare, vecka efter vecka gjorde sin sämsta match, alltid mot mig. Har även en av de lägsta totalen mot mig så det räddade ju mig.

Det har varit en sjukt intressant säsong och är mycket imponerad av alla managers. I många ligor jag varit med i har waivers varit en guldgruva men här, Ni har verkligen rensat allt som går att rensa. Alla är aktiva där och man har verkligen inte fått de på waivers som man velat.

Nu är det slutspel. Lycka till alla!

@fatjake
Här borde du kunna se standings!

http://games.espn.com/ffl/standings?...&seasonId=2016

Ha det!

/MoTM
__________________
"And though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping yours and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there."
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat