Visa ett inlägg
Gammal 2016-12-13, 17:26   #270
MonstersOfTheMidway
 
MonstersOfTheMidways avatar
 
Reg.datum: jul 2016
Ort: Skåne
Inlägg: 202
Sharp$: 283
Standard

@jaroiten...oavsett att vi inte alltid varit på samma sida så har jag respekterat dig som person. Som fantasy person i ligan är du en jäkla tomte, som man skulle kunna strypa, som Homer gör med Bart ( fantasy ironi/smack talk, bara så vi gör det klart redan nu haha)...men det är din charm och en del av fantasy MSF. Det är inte du som person och en del av hela smack talk jargongen.

Sedan kan jag absolut förstå att vissa inte gillar den typen av fantasy personer...som slänger saker i ansiktet på en, speciellt när det går bra. Det kan ju uppfattas fel.

Jag personligen bryr mig inte alls utan tycker mest det är intressant, för då kan jag skjuta tillbaka.

Dock så tycker jag att smack talken har varit nästan helt osynlig. Även i våra matcher så har jag tackat för matchen och önskat dig lycka till...utan att få respons. Det däremot, ogillar jag starkt. Att man inte kan önska varandra lycka till och visa en sportslig sida är svagt enligt mig. Oavsett hur mina matcher har gått har jag ALLTID tackat för matchen och önskat min motståndare lycka till. Det är inte mkt begärt tycker jag. ( Gäller ju självklart alla som inte visat den sidan )

Men oavsett så tycker jag att samtliga i Sharp 1 och Sharp 2 har varit grymt härliga och roliga. Sharp 2 har varit lite tyst men det kan man kanske förstå, fokus har väl legat på Sharp 1.

Jag vill därför önska alla härliga tomtar en jäkla god jul och tack för en grym säsong. Jag är imponerad av Er alla och tycker Ni är grymt goa gubbar.

Ser fram emot att slåss med Er igen nästa år och hoppas på mer smack talk mellan oss.

Jag tror att både Adam, Martin och alla andra förstår att detta är en del av jargonen och att ingen är en dålig eller jävlig person.

Det är bara som en fin morot...att vilja besegra mina nemesis ännu mer.

Jag har varit med i många ligor genom åren och kan utan tvekan säga att denna varit grymt bra. I många ligor så fuskas det, det görs saker av "ledaren" som är tveksamt och det är jävligt dålig ton i de flesta inlägg.

Nu ser vi framemot round2 och vi passar på att önska alla lycka till!

Kör hårt nu!

Och det är min punkt. =)
__________________
"And though I can hide my cold gaze and you can shake my hand and feel flesh gripping yours and maybe you can even sense our lifestyles are probably comparable, I simply am not there."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
jaroiten (+5)

Senast redigerad av MonstersOfTheMidway den 2016-12-13 klockan 17:57. Anledning: =)
MonstersOfTheMidway är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat