Visa ett inlägg
Gammal 2016-12-14, 00:17   #22
Xavier
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 80
Sharp$: 297
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg

Förr kunde man motiveras av tanken att "om jag delar med mig av min kunskap så kan jag få del av andras kunskap och på så vis kan vi hjälpa varandra till fler vinster".

Nu vill alla gärna hålla sin kunskap för sig själv men helst få alla andras också helt gratis. Känns lite som det följer samhällsutvecklingen i stort kanske?

Lägger man ner massor av timmar i flera år på betting, blir riktigt bra på det man gör och delat med sig av sina spel så att man lyckas skapa ett stort intresse för sina speltips så kanske det kan vara rimligt att man får mer tillbaka än några "tack" och lite lovord från 5% av dom som följer spelen och vinner pengar, resterande 95% roffar åt sig och säger ingenting alls...
Stycke 1 är ryggraden i ett seriöst bettingforum. När det har dött ut finns ingen återvändo. Allt annat är oseriöst att tro.

Stycke 2 är vi helt överens. Jag är en av dem som bara väntar på att en handfull ska ta steget. Förmodligen sticker vi väl senare om stycke 3 skulle tilltaga i allt högre grad. Det är säkert det som redan har skett här och som du hintar om. Jätte tråkigt. Verkligen.

Min slutsats är att rådande upplägg inte är någonting för mig tyvärr. Jag tror enbart ett fåtal och högst sannolikt de som söker andra ersättningar en rena spelvinster drar nytta av detta sk R&K upplägg. Vi kommer säkert att få se vissa medlemmars behov av uppmärksamhet med sporadiska rekar och sämre innehåll. Kan faktiskt inte förstå att så många ständigt spelar på svårfångad info, eller alldeles för uppenbar info. Vet alla vad spelvärde är?

Fokusera istället på Sverige, där vi har alla möjligheter att hitta värdefull info före spelbolagen i stort. Återigen, allt annat är att betrakta som rent nöjesspel, adrenalinkickar och gynnsamt för spelbolagen. Det är ett lite tips, adjöken.
Xavier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat