Ämne: Racebets
Visa ett inlägg
Gammal 2016-12-20, 17:49   #41
jocklon
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 403
Sharp$: 5165
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ffrusciante Visa inlägg
Blev efter att ha hämtat ut 100% bonus på 1000 SEK + ett gratisspel värt 100 kr via Sharps limiterad fem timmar senare.

"Vi måste tyvärr meddela att vår Spelavdelning har begränsat möjligheten till spel till fasta odds via ditt spelkonto i enlighet med deras riskhanteringspolicy



Till följd av detta beslut har även möjligheten att framöver ta del av erbjudanden och kampanjer begränsats. Har du dock ej ännu tagit del av din Välkomstbonus kan detta eventuellt fortfarande vara möjligt, men glöm dock inte att denna bonus omsättningskrav måste uppfyllas via spel till SP-odds 1.50 eller högre"


Kan således inte placera spel för över 244 SEK och kan heller inte placera spel på fasta odds utan endast SP ( Finns det NÅN fördel med SP eller har jag förstått det rätt om man bara blir tagen i tvåan av de?). Otroligt enerverande och blir en väldig grind i hopp om att omsätta denna bonus nu.

Dålig upplevelse

EDIT: Mitt gratisspel på 100 SEK tog dom också bort
Hur mkt har du vunnit där? Känns inte som om dom borde ha rimliga skäl att limitera ngn pga att man nyttjat sin bonus.
Både jag och en polare började lira där för 2 veckor sedan som komplement till bet365 och unibet. Bägge vi har gått riktigt bra där, men har inte haft några problem att lägga relativt stora spel på den sidan till fasta odds ändå. Detta trots att vi har gjort fina uttag från sidan efter det att vi uppfyllt omsättningskraven.
Sidan är ju riktigt trevlig och erbjuder ofta fina vinnarodds. Tråkigt dock att dom inte erbjuder fasta platsodds utan att lira vinnare samtidigt.

Senast redigerad av jocklon den 2016-12-20 klockan 17:57.
jocklon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat