Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-07, 15:53   #29
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Ibland tycker jag det är synd att man från sportens sida inte är bättre på att bygga bra sport. Man skulle t.ex. kunna ha regeln att om det är färre än 8 hästar i startlistan, så ställer man in loppet. Uppenbarligen finns det inte nog med hästar för att köra loppet enligt de proppar som föreligger, och då kan man spara pengarna samtidigt som man ser till att det blir bättre sport i andra lopp.

På onsdag kör man ju ett "guldlopp" på Bergsåker med 70.000kr i förstapris, över 2640m Auto. 7 guldhästar ställer upp där, plus två utfyllnadshästar. OTP hade troligen städat av det gänget också, men hade man gjort ETT sådant guldlopp i propparna så hade det nog blivit fullt i alla fall.

Nu blir det två blaskiga lopp av denna kollision och nästan en halv miljon kronor delas totalt ut i två lopp som inte är det minsta spelvänliga då det saknas bra förutsättningar för bra sport. Det vore trevligt om man vill speloptimera genom att skapa bra sport istället för att hålla på och joxa med en massa annat.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat