Visa ett inlägg
Gammal 2017-02-06, 17:42   #1
mackpeter
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V75 Solvalla 11/2 finaler


Hästar är intelligenta djur. Anna Mix såg i volten på P d'A, att det här motståndet ville hon inte möta. Hon vägrade gå ut på banan. Alla skyllde på voltstartsmetoden.

En som känner, att han kan briljera över motståndet är On Track Piraten. Varenda människa kan se, att hästen tycker det är roligt. Han blir lördagens största favorit. Och berikar ägaren med att ha sprungit in över 14 miljoner.

En som verkligen gillar att vinna är Master Crowe. Jag tyckte i lördags, att han skulle garderas. Men de två värsta konkurrenterna hoppade och han fick andraspår ytter istället för dödens och vann en Usain Boltseger. Petri Puro är en sjuhelvetes hästkarl. Enligt min mening världens bäste travtränare. Han bryr sig enbart om sina hästar och skiter i rika och stöddiga hästägare, som blir förbannade eller tror de kan styra Petri. Master Crowe - som fötts upp, ägs och tränas av Petri - kliver mycket snart in i gulddivisionen. Han har en vilja att alltid segra - travets svar på Usain Bolt. På lördag lättas han i utrustningen - kanske jänkarvagn och kusken rycker tussarna om det behövs. Spika och njut!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Torstens (+2), Andros (+5), tomtom2 (+2), Trinity (+2), hugotheboss (+5)
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat