Visa ett inlägg
Gammal 2017-02-07, 11:32   #2
abatho
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 92
Sharp$: 2411
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rejs Visa inlägg
Hej, jag tog ett riskfritt spel på 200kr på superbowl på Guts nu i söndagsnatt. Vilket jag vann på till 1.8 i odds. När jag på måndagen runt lunch loggar in för att kolla hur ser er ut så fanns mycket riktigt mina min pengar inkl vinst där.

När jag sedan på kvällen runt 22.30 loggar in så är mina pengar borta och jag skriver till supporten vad som har hänt. Då skriver han att jag 22.23 spelat bort pengarna på roulette :P Vilket jag absolut inte har gjort, vilket jag förklarar. Säger även till han att kolla in senaste aktiviteterna inloggningarna, och mycket riktigt så finns det en inloggning från ett annat land.

Jag spelade här senast 4 december och innan dess 2 april. Så jag tycker det är lite underligt att just denna dagen då jag vinner pengar spelar någon bort dem?! Eller?

Jag har kollat aktiviteten på min gmail om någon varit inne där och det är det inte, jag har kollat med senaste antivirus och malware om det finns något skit på datorn som kan vara kopplat till detta och det finns det inte .

Någon som råkat ut för något liknande? Hur löste det sig? Behövde ni skicka in någon information (jag har tagit screenshot på mina kontroller)?
Ja jag har varit med om liknande før ett antal år sedan. Tror det var på Ladbrokes någon hade loggat in o ført øver hela saldot ca 1100 till roulette senare hade ca12000 førts øver tillbaka. Øverføring av allt utan ca 1150 till något okænt bankkonto.... Tog det inte vidare då jag inte gick back....

Fick byta løsenord på alla mina konton efter det!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rejs (+2)
abatho är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat