Visa ett inlägg
Gammal 2017-02-15, 20:23   #6
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Active Visa inlägg
Kul med E-sport! Hur pass insatt är du? Spelar du själv, kollar många streams osv?
Inom den här scenen så klassas jag nog som det gamla gardet. Spelade en hel del på ganska hög nivå när jag var yngre men har sedan haft uppehåll i många år. På den gamla goda tiden var det ju inte lika enkelt eftersom man var tvungen att söka matcher på mIRC, hyra spelserver och köra ventrilo för att kunna spela riktiga matcher och motståndet kunde ju många gånger bli vad som helst.

Utvecklingen har ju utan tvekan gått kraftigt framåt och med CS GO så är det ju på en helt annan nivå. Har börjat spela en del igen senaste året men man är väl långt ifrån sin gamla goda form. Åldern kanske tar ut sin rätt då man helt enkelt inte är lika rapp i reaktionerna längre. Men det kommer mer och mer, grunderna sitter ju där sedan gammalt iaf

Skulle väl påstå att jag är ganska insatt men alltid finns det väl mer att lära. Har följt det hela ganska intensivt senaste åren och sett väldigt många streams. Sett alla större turneringar givetvis men även en del av dom mindre och veckomatcherna i Pro League t.ex.

Sen behöver ju inte en enorm skicklighet på att utföra sporten/spelet själv innebära att det enkelt överförs till att bli en bra bettare på samma sport. Finns nog många här på forumet som är bättre än Zlatan på att betta på fotboll men är betydligt sämre än honom på att spela fotboll.



Citat:
Ursprungligen postat av hammmmmar Visa inlägg
Kul tråd! Är också insatt i CSGO, då jag nördat enda sedan 1.5

I de senaste turneringarna som spelats har jag tänkt på att det varit mycket upsets i gruppspelet, ett tag gick det nästan att kolla på Throrins twitter, spelanalytiker som inte bryr sig om bett utan bara går efter vilket lag som håller bäst form, och spela mot hans tips. Dock så var det i slutet av förra året, vilket kan förklara en del av motivationen hos de bättre lagen.

I gruppspelen då det är BO1, best of 1, rekommenderar jag inte att gå in för hårt på de förväntade vinnarna, allt kan hända då det bara är en karta! Då turneringen är i USA kan jetlag också spela in, så Cloud9 och Optic kan ha en liten fördel gentemot europeerna i de första matcherna, finns fler amerikanska lag med men de räknas nog inte att vinna någon match alls!

Virtus Pro brukar JÄMT vara jäkligt trögstartade i turneringar, har varit likadant enda sedan tiden i 1.6 laget AGAIN.

Gambit har något bra på gång. Kan vara en underdog till att vinna hela turneringen. Många lag som kommer in med ny trupp och kanske inte ännu hunnit spela in sig riktigt eller ens tränat det som behövs. Då jag anser att Fnatic med Dennis var något överskattade, de vann några turneringar i rad och tappade sen helt motivationen, kan jag därför rekommendera ett bett med mindre units på Gambit till 2.55 på Betway, Fnatic-Gambit börjar 23.15.

Om Hiko har hittat form och motivation kan Optic överraska många!

Efter majorn är det svårt att veta var lagen står, testar därför en insats på att antingen Optic eller Gambit vinner DH, båda till 17ggr fläsket.
Härligt med fler som tycker det är intressant. Fortsätt gärna dela med dig av dina tankar så kanske vi kan få igång lite tugg kring e-sports framöver.

Formatet i denna turneringen skiljer sig ju en del från majorn senast vilket gör att lagen har mycket mer att vinna på att vara skärpta direkt. Senast hade man 3 chanser, nu endast 2 så en dålig start på grund av slapphet nu kan bli mycket kostsamt då det genast blir vinna eller försvinna i match 2 efter en förlust.

Jag har också plockat en liten slant på Gambit som har potential. Dock får man väl säga att Fnatic med återigen den legendariska lineupen skrämmer slag på alla lag på pappret. Man tycker inte det ska behöva ta så lång tid för dom att hitta spelet igen men det såg ju inte så bra ut mot North i Pro League så Fnatic kanske inte riktigt är där än.

North och Optic var första lagen att släppa igenom Inferno och det var väl ett misstag av North som inte alls såg speciellt bra ut större delen av matchen. Ofta små marginaler som avgör tajta matchen och den tuffa starten blev svår att hämta sig från. När man sedan också förlorade 2:a rundan i andra halvlek efter att ha vunnit pistolrundan så var det för många misstag i en och samma match för att överleva.

Citat:
Ursprungligen postat av hammmmmar Visa inlägg
Alla matcher går att se på https://www.twitch.tv

Information om lagen och förändringar inför turneringen http://www.hltv.org/news/19834-dh-ma...-vegas-preview

Tider för gruppspelsmatcherna http://www.hltv.org/news/19842-dh-ma...-viewers-guide
Bra kompletterande information inför turneringen!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat