Visa ett inlägg
Gammal 2017-02-16, 15:56   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 252
Sharp$: 22047

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Dag 2, dreamhack masters!


Vi landar på 1-2 på gårdagens 3 rekar här på sharps vilket ger lite minus.

North inleder dagen med ett antal ganska grova misstag mot Optic som kostar dom segern där.

Cloud9 spelar en stenhård match mot NiP där det också såg ut som ett grovt misstag sent i matchen skulle kunna kosta dom segern men man tar sig samman och vinner tillslut.

Den sena matchen blir ett fiasko när NaVi till allas stora förvåning förlorar mot ett mousesports i kris. NiKo kunde släppa på allt och behövde inte bry sig längre eftersom han ändå skulle lämna detta skitlaget, denna gången ledde det till att han inte behövde riskera att bli besviken utan bara körde på. Han dominerade totalt och var klart bästa spelaren i matchen med 37-19 vilket gör att mousesports vinner 16-12.

Vi går in i dag 2 där direkt allt ställs på sin spets. Förlorarna från dag 1 mötts i en direkt avgörande match där det är vinna eller försvinna som gäller. Vinnarna från igår mötts i en match där segrarna går vidare till slutspel.

Tycker det finns en hel del intressant idag och jag rekar följande:


Spel Nr1:

Misfits +6.5 rundor vs. Fnatic @ 1.85 (betway) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

Misfits imponerade igår när man hängde med riktigt bra mot Virtus.pro på deras specialmap cobblestone. Det blev tillslut förlust med 12-16 men man var länge i riktigt bra läge för att kunna skrälla.

Fnatic såg inte alls bra ut igår mot Gambit och man förlorade stort med 8-16 på sin forna hemmabana Inferno. Fnatic var favoriter inför matchen men såg inte speciellt bra ut och spelet verkar inte vara nära att sitta nu när man nyligen bytt spelare.

Känns som riktigt bra skrällchans här och denna höga linan känns riktigt bra. Misfits hängde med mot världstvåan Virtus.pro igår och ska därför ha mycket goda chanser att hänga med mot ett formlöst Fnatic. Som svensk hoppas man väl att Fnatic ändå drar längsta strået och vinner så dom inte åker ut så snabbt men att dom ska vinna med utklassningssiffror och 7+ rundor känns inte speciellt troligt enligt mig.Spel Nr2:

Astralis -3.5 rundor vs. Optic @ 1.86 (188bet) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

Astralis kunde gå på halvfart i första matchen och ändå vinna 16-5 mot complexity och man befäster väl titeln som världens bästa lag för stunden.

Optic slog North i en match som inte var lika jämn som siffrorna tillslut indikerar. North släppte igenom Inferno och det kändes som ett stort misstag då man inte alls spelade bra på den mapen. Optic vann men det kändes nästan lika mycket som det var North som var dåliga.

Nu står ett nytt danskt lag som motstånd och Astralis är på en nivå till vilket gör att jag tror Optic får det svårt. Astralis har också 4 raka vinster mot Optic där man vunnit samtliga kartor med minst 4 rundor.
Spel Nr3:

SK -4.5 rundor vs. Cloud9 @ 1.96 (188bet) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

SK har ett otroligt lag på pappret sedan man la till felps till laget och kan man bara få till kemin så finns det ju alla möjligheter att man blir bäst igen. Laget har ju t.ex. båda spelarna som rankades 1+2 under 2016, coldzera och FalleN. Första matchen mot kineserna igår blev en enkel historia då man vann 16-5.

Cloud9 lyckades kämpa till sig segern mot NiP i en match där man klart såg att det var två lag med klent självförtroende och många brister i spelet. Liknande spel mot dagens motståndare kommer inte hålla då SK är klart mycket bättre än NiP i dagsläget.

SK har 4 raka vinster mot Cloud9 och nu när det brasilianska laget känns ännu starkare samtidigt som Cloud9 har långt till toppformen så tror jag det här blir en enkel historia för SK!Någon annan som har några tankar kring dagens matcher?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat