Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-02-16, 15:56   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Dag 2, dreamhack masters!


Vi landar på 1-2 på gårdagens 3 rekar här på sharps vilket ger lite minus.

North inleder dagen med ett antal ganska grova misstag mot Optic som kostar dom segern där.

Cloud9 spelar en stenhård match mot NiP där det också såg ut som ett grovt misstag sent i matchen skulle kunna kosta dom segern men man tar sig samman och vinner tillslut.

Den sena matchen blir ett fiasko när NaVi till allas stora förvåning förlorar mot ett mousesports i kris. NiKo kunde släppa på allt och behövde inte bry sig längre eftersom han ändå skulle lämna detta skitlaget, denna gången ledde det till att han inte behövde riskera att bli besviken utan bara körde på. Han dominerade totalt och var klart bästa spelaren i matchen med 37-19 vilket gör att mousesports vinner 16-12.

Vi går in i dag 2 där direkt allt ställs på sin spets. Förlorarna från dag 1 mötts i en direkt avgörande match där det är vinna eller försvinna som gäller. Vinnarna från igår mötts i en match där segrarna går vidare till slutspel.

Tycker det finns en hel del intressant idag och jag rekar följande:


Spel Nr1:

Misfits +6.5 rundor vs. Fnatic @ 1.85 (betway) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

Misfits imponerade igår när man hängde med riktigt bra mot Virtus.pro på deras specialmap cobblestone. Det blev tillslut förlust med 12-16 men man var länge i riktigt bra läge för att kunna skrälla.

Fnatic såg inte alls bra ut igår mot Gambit och man förlorade stort med 8-16 på sin forna hemmabana Inferno. Fnatic var favoriter inför matchen men såg inte speciellt bra ut och spelet verkar inte vara nära att sitta nu när man nyligen bytt spelare.

Känns som riktigt bra skrällchans här och denna höga linan känns riktigt bra. Misfits hängde med mot världstvåan Virtus.pro igår och ska därför ha mycket goda chanser att hänga med mot ett formlöst Fnatic. Som svensk hoppas man väl att Fnatic ändå drar längsta strået och vinner så dom inte åker ut så snabbt men att dom ska vinna med utklassningssiffror och 7+ rundor känns inte speciellt troligt enligt mig.



Spel Nr2:

Astralis -3.5 rundor vs. Optic @ 1.86 (188bet) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

Astralis kunde gå på halvfart i första matchen och ändå vinna 16-5 mot complexity och man befäster väl titeln som världens bästa lag för stunden.

Optic slog North i en match som inte var lika jämn som siffrorna tillslut indikerar. North släppte igenom Inferno och det kändes som ett stort misstag då man inte alls spelade bra på den mapen. Optic vann men det kändes nästan lika mycket som det var North som var dåliga.

Nu står ett nytt danskt lag som motstånd och Astralis är på en nivå till vilket gör att jag tror Optic får det svårt. Astralis har också 4 raka vinster mot Optic där man vunnit samtliga kartor med minst 4 rundor.




Spel Nr3:

SK -4.5 rundor vs. Cloud9 @ 1.96 (188bet) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

SK har ett otroligt lag på pappret sedan man la till felps till laget och kan man bara få till kemin så finns det ju alla möjligheter att man blir bäst igen. Laget har ju t.ex. båda spelarna som rankades 1+2 under 2016, coldzera och FalleN. Första matchen mot kineserna igår blev en enkel historia då man vann 16-5.

Cloud9 lyckades kämpa till sig segern mot NiP i en match där man klart såg att det var två lag med klent självförtroende och många brister i spelet. Liknande spel mot dagens motståndare kommer inte hålla då SK är klart mycket bättre än NiP i dagsläget.

SK har 4 raka vinster mot Cloud9 och nu när det brasilianska laget känns ännu starkare samtidigt som Cloud9 har långt till toppformen så tror jag det här blir en enkel historia för SK!



Någon annan som har några tankar kring dagens matcher?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-02-16, 17:22   #2
Franzen Buttboy
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 227
Sharp$: 2064

Björnens NHL(inaktivt)
Stats: 415 - 384 - 0
ROI: 103.42%
Vinstprocent: 51.94%

Standard

Gå emot både NiP och C9 känns logiskt. Otroligt dålig kvalité på den matchen igår. NiP har torskat 8 raka maps. Tyloo har kunnat skrälla förr. Kommer garanterat spela +5.5. Få se om man plockar lite på Tyloo rak med. Vill så gärna att NiP åker med huvudet före så dom gör något åt sin föråldrade och tråkiga lineup.

SK -3.5 @ pinnacle känns väldigt bra. C9 vann mer eller mindre bara för att Get_Right gjorde en av sina patenterade enmanspushar helt onödigt i en 4v3 situation 14-13 mot halvköp.

Misfits överpresterade igår och tror inte det händer igen(shaZam satte några otroligt fina skott som han vanligen inte gör). Framförallt inte mot ett lag som fnatic som är så otroligt mycket bättre individuellt. Tycker sean är överskattad IGL och går inte att jämföra med zues. Tror detta är passande matchup för fnatic...ska vi säga 16-4. Fnatic -4.5 1.80.

Inget fan av North så har Complexity +7.5 sedan innan. FaZe som dog mot Mouse känns väldigt bra, nästan enbart baserat på mouse mentala problem.

Optic-Astralis är jag sugen på över 26.5. Hiko är alltid rolig i stora turneringar och brukar ha en positivt effekt i början när precis anlänt.

Tror Gambit är passande matchup för VP, tråkigt odds dock.

Blev lite tankar...
isbjorn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-02-16, 18:13   #3
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Helt off-topic, men jag undrar om det inte måste vara lätt och väldigt frestande för dessa lag och individuella spelare att fuska i läggmatcher och spela på motståndarna? Nu är det ju så i mången sporter men är det något ni hört är utbrett, eller skulle detta döda gamet direkt?

Eller, är alla spelare och lag så genomstuderade så att det skulle bli för genomskinligt vid fusk? Är det skrällar lika ofta som i andra sporter?

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-02-16, 19:48   #4
 
hammmmmars avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 373
Sharp$: 1669
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Helt off-topic, men jag undrar om det inte måste vara lätt och väldigt frestande för dessa lag och individuella spelare att fuska i läggmatcher och spela på motståndarna? Nu är det ju så i mången sporter men är det något ni hört är utbrett, eller skulle detta döda gamet direkt?

Eller, är alla spelare och lag så genomstuderade så att det skulle bli för genomskinligt vid fusk? Är det skrällar lika ofta som i andra sporter?

Just nu tror jag inte något spelbolag tar mot summor som är värda att lägga sig för, antar det eftersom marknaden fortfarande är relativt liten. Då branschen och lagen som går att betta på också är rätt liten och nästan har ett slags monopol på inbjudningar i turneringar/onlineturneringar ska det nog krävas en del för att riskera bli utesluten från proffesionell e-sport i all framtid!

Var ett lag som i början av csgo, då det knappt växt och prissummorna knappt var värda att tävla om, la sig i en match och fick betalt i form av skins, alltså inte ens riktiga pengar! Det kom fram något år senare, vilket då resulterade i att spelarna blev bannad från alla Valve sponsrade turneringar samt deras partners/andra seriösa e-sport aktörer i all framtid. Deras karriärer blev helt förstörda. Nu flera år senare då det tävlas om flera miljoner varje tävling ångrar de sig nog. Det var ett av de bästa lagen i världen just då, iallafall top 10, så deras livssituation kunde sett myyycket bättre ut om de skitit i att lägga sig för ~5k var i skins!

Jag tror det vore rätt enkelt för spelarna att lägga sig i matcher utan att det märks väl, precis som i andra sporter har lag bra/mindre bra form vilket går att skylla på! Är som sagt vetskapen om konsekvenserna som hindrar de flesta just nu.

Då jag bettade på csgo för ett par år sedan var ddos-attacker ett av de största bekymren när när det inte var lika många turneringar offline utan väldigt mycket online. Flera matcher om dagen fick avbrytas för att småungar gick ihop och ddosade sönder matcher så deras skins inte gick förlorade! Var längesedan jag såg någon match som haft bekymmer med ddos, kanske för att valve strypt branschen på den punkten? Får möjligen se en comeback av dessa attacker i framtiden om spelbolagen börjar ta mot större bett!
__________________
Twitter @FredrikHammars
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+10)

Senast redigerad av hammmmmar den 2017-02-16 klockan 19:50.
hammmmmar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-02-16, 19:56   #5
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 718
Sharp$: 3091
Standard

Har kommit fram i Starcraft 2 att det fixats matcher.

http://wiki.teamliquid.net/starcraft...Fixing_Scandal
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
bjarnea är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-02-16, 20:02   #6
 
hammmmmars avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 373
Sharp$: 1669
Standard

Såg Optic stå i 3.15 mot Astralis på Betway imorse. 2.75 nu vilket är för lågt! Läste en intressant intervju med Hiko där läget i laget verkar på topp. Ansåg att 3.15 var värt en mindre unit då det fortfarande är bo1 och mycket små detaljer kan förändra en enstaka match.

Förutom det känns favoriterna rätt starka idag. Taz brukar kunna läsa Zeus och hans spelsätt bra, så Gambit tror jag inte alls på.

Att Niko drar till med en 2.13 rating idag igen för mouz känns inte realistiskt, möjligen motiverad att visa sina kommande teammates vad han kan göra! Svår match, 50/50.

GLHF
__________________
Twitter @FredrikHammars

Senast redigerad av hammmmmar den 2017-02-16 klockan 20:12.
hammmmmar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td