Visa ett inlägg
Gammal 2017-03-04, 23:40   #16
Cyran
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Madman Visa inlägg


vilket bullshit......
Är det så långsökt att seriösa spelare med kontakter inte kan få information från dessa kontakter, gratis eller betalt? Från skötare,tränare,kuskar etc personer som arbetar i branschen och har en helt annan koll än den vanlige Svensson. Tror du dessa personer tackar nej om de blir kontaktade och erbjudna en stor summa pengar för sista minuten information? Är du medveten vad det kan göra om det kommer från rätt person?

Jag kan berätta något för er som ni inte känner till. Fick höra för några månader sen om en kusk som gav tips till en person som arbetar i branschen (ger inga detaljer) Han tipsade om endast två hästar, i första och andra loppet. 2% och 0%. De vann båda två och 99.9% av systemen rök efter de två första loppen. Från 1.1 miljon system till 550! Säger inte att tipset var köpt i detta exempel, men bara berättar för att ni ska fatta vad sådan information kan göra.

Spelar ingen roll hur mycket statistik du tittade på innan eller hur många timmar du la ner på lopparkivet du hade aldrig hittat dem två vinnarna i det fallet. Såvida man inte helgarderade båda loppen. Och hur många brukar helgardera två lopp? Sällsynt om man bara gör det i ett, även för storspelarna..

Tror du kulladal malmö eller andra ombud som år efter år dragit in mest pengar, har något "geni" som med bara datorns hjälp slår hela spelar-kollektivet och alla travexperter/tidningar på fingrarna år efter år?

Om det är så ni tror det ligger till, att det inte finns något ful-spel då är ni blåsta. Finns inget spel där det rör sig om så mycket pengar som är fritt från korruption.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Staketkusken (+1), Heppson (+1)

Senast redigerad av Cyran den 2017-03-04 klockan 23:55.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat