Visa ett inlägg
Gammal 2017-03-09, 12:27   #5
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MrPoker Visa inlägg
Hade du spelat fyra raka hade du gått 0-4. Ouch!

7 units + 6 units = 13 units. Du torskade alltså 13 procent av bankrullen igår. Ouch!!!

Bara att ta nya tag …

Som du självfallet redan vet så är det hög varians på totaler i NBA. Allting handlar om tempo, och det är svårt att veta hur en coach tänker. Med det sagt är min rekommendation att överväga att bara spela singlar.
Det blev ingen lyckad dag denna gången, tur man spelade 2 dubblar.

Formen har väl ändå varit ganska god senaste veckorna så man ska väl inte klaga, minusdagar kommer dom också ibland.

Du har dock totalt fel i att 13 procent av bankrullen förlorades igår. Allas rullar är inte alltid exakt 100 Units om du nu trodde det. Jag rekar i Units och inte % av totala kassan vilket såklart inte är samma sak.

Insatserna talar bara om hur högt jag rankar värdet på en skala på 1-10. Sen får var och en avgöra hur mycket av sin kassa man vill riskera och detta påverkas ju av hur stor kassa man har och vilken risk/reward fördelning man vill ha.

Personligen så har jag en extremt försiktig money management då det är något som jag gillar av flera olika anledningar, men jag har också en kassa som funkar för det. Brukar väl ligga kring 0.05% per spel men det vore ju dumt att rekommendera att alla spela så eftersom det inte passar alla. Därför använder jag unitsskalan för att ranka spelen. Som sagt så innebär ju inte Units samma procent av sin totala kassa, det vore galenskap om jag personligen satsar så mycket per spel med den höga aktiviteten som jag jobbar med.

Visst är det svårt att veta hur en coach tänker, sen är det också svårt hur spelarna tänker, sen måste man försöka lista ut om spelarna tänker lyssna på coachen i just denna matchen eller inte. Utöver det så finns det ju en stor mängd parametrar som man kan ha med när man väljer ut sina spel och det är ju detta som är utmaningen med betting.

Tack för din rekommendation men jag kommer nog fortsätta arbeta en hel del med dom köpta linorna i NBA då det är något som bevisligen fungerat mycket bra för min del under många år.

Jag förstår och är väl medveten om för- och nackdelarna som finns när man väljer att spela dubblar istället för singlar. Variansen kommer ju finnas med och spöka även här, vissa gånger tjänar men på att ha en dubbel med köpta linor, andra gånger är det en nackdel.


Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Anledningen till att han spelar dubblar är att man får oddsboost för det. Se spel 1 här t.ex. 1.4*1.4=1,96 men han fick 2,01 i odds. Om båda spelen har värde för sig själva är det ännu bättre värde på dubbeln, särskilt om man får boost på den.
Helt rätt, denna bonusen är såklart riktigt trevlig och höjer värdet en aning. Sen kan man ju diskutera om det är bra eller dåligt med köpta linorna. För min del och mitt sätt att arbeta så funkar det riktigt bra.

Med köpta linorna kommer man ju ha 100% rätt alla gånger som bolagen är i närheten av rätt med sina grundlinor, inom 8 pts på totalen och 5 pts på hcp med oddsen jag brukar ha.

Många skulle väl påstå att bolagen är ganska bra på att sätta linorna i NBA och då är det ju fördelaktigt med köpta linorna. Dom gånger som bolagen är helt fel ute så kommer man ju ha goda chanser att ha köpt linan åt rätt håll så vinstmarginalen blir stor om man har rätt i sin analys av matchen.

Citat:
Ursprungligen postat av Niteowl Visa inlägg
Hur får du fram 13%?
Se ovan, kanske tror att kassan för evigt alltid är 100 Units och 1 unit är alltid 1% av kassan!?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat