Visa ett inlägg
Gammal 2017-03-15, 08:20   #7
Klanke
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Liten analys.

avd1.
Här har jag omgångens fynd till 4%. Vivo Per Lei trivs som handen i handsken på Jägersro och i spets, barfota ikväll, litet fält. Här tror jag kusken vill placera sig och hästen går bara i ledningen så taktiken borde vara given. Hitman har förvisso varit ute i lite tuffare sammanhang, hängde med okej senast slog inga gnistor precis, dödens nu och får göra jobbet? Lite väl stor favorit i min bok.. (troligen jänkarbike idag) vanlig vagn de fem senaste eftersom Jorma inte gillar att köra i den amerikanske vagnen


avd2.
Tuffeto Jet är grymt bra för dagen och har chans oavsett resa. Conrad är optimist. Jim har en ruskigt fin talang till start i form av Pointlist (namnet) som han haft goda förhoppningar på slutet och hästen har verkligen utvecklats snyggt. Blåser ner dem igen? Korsdraget är OVERTIMEOSÅFIN som var fin i combacken, visade i fjol att man kan avsluta från svåra lägen, kan öppna men släpper troligen, med lucka i tid och fritt spurtutrymme kan detta vara en rejäl smäll. 0%


avd3.
Rajesh Face kan vara överlägsen men jag vill helst inte spika en häst som är ohyggligt osäker, draget är Peter Bags som spurtat bra på slutet och senast fick man utdelning på formen genom en enkel seger. Frozen och Alamo har varit en besvikelse så här långt och de väljer jag att lägga i C ranken. Både nr 2 och 3 har bra form för dagen och en resa i främre träffen borde det bli och med klaff kan någon av dem skrälla. Radiation har varit ute i tuffa v75 lopp på slutet och fått hårdhet av det. Tumble Dryer vinner sällan numera men spurtar bra varje gång.

avd4.
Caddie blir svårtuggad om hon kommer ut i tid. Toppsto!!! Jag vill lyfta fram GENUINE BOKO som har sätt ruskigt fin ut på slutet, utvecklingskurvan pekar åt rätt håll, om min tipsetta inte har form för vinst så kan mycket väl denna ide blåsa ner dem sista 700. Devon Am har också visat fart och fick ett bra läge, plats? Loppet är som sagt vidöppet och många streck är inte fel. Själv tar jag alla.

avd5.
Go For bananas snodde showen senast och Andre siktar på repris, såg dock lite stum ut sista 100 och det kan sitta kvar i benen. Tipset till Peters häst (nr4) som han troligen rycker skorna på idag. Har visat fin fart och blir troligen 50 meter bättre med barfota runt om.. 33% och spiken är given..

avd6.
Conny Sisu fick ett perfekt läge och idag rycker väl Vejo skorna? Kim kör i flytet och kan mycket väl få respekt när han kommer till tät för att sedan köra i 16 tempo första 1000. Värst emot är Torbjörn och nr 10 som är i sitt livsform. Måste dock ha tur med ryggar. BREIDABLIKS NUBBE har skyhög kapacitet mötte Bold Eagle senast, också given på lappen. 11%!!! Melby Collector satt fast med allt senast har spurtat bra på slutet utan att få till det, fixar han spåret bör han vara med där framme och kriga.

avd7.
När två trätter vinner en trejde? GLOBAL TENDENCY kan öppna fort och Peter gör nog ett försök att iallfall komma före värsta hotet nr 7 kan bli en sevärd duell dessa emellan men jag går för knock och spelar med några andra som ger bra med deg om de infriar. SOONAFTERMIDNIGHT avslutar rappt varje gång, skorryck idag? OLIVIA CHERI gav ett gott intryck senast. CAPRESE kan vara loppets dammsugare, hästen är i bra slag för dagen och skulle gynnas kraftigt om det blir tempo i loppet. 0%


avd8.
Baron Gift får förtroendet jag gillar intrycket och om inte spåret blir en fälla så blåser man ner rubb och stubb till slut, kör utgång tillsammans med Valley Brodde som skulle förvisso startat nyligen men ströks, idag känns han iallfall skitfin inför detta och den är rolig tillsammans med baronen. Perfect dynamite är mer stark än snabb, tempo vore ++. Jag streckar alla..

God tur!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat