Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-01, 10:52   #6
ALA
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 227
Sharp$: 1512
Standard

Svaret nedan skrev jag till Maria Luthander idag:


Du klantade till dig inför fel gubbe!

Som det är nu så känns det som att du har satt dig själv med arslet i brödrosten. Men pga ditt svek så ska jag göra allt jag kan för att sätta krokben för dig.
Men jag kommer aldrig någonsin sin att hota dig. Men tro mig, det de resurser jag har räcker tillräckligt bra ändå.
Jag tycker att du ska sätta dig på en stol och skämmas en stund!

Chaplin bodde i Schweiz men var vid ett tillfälle med på Oscarsgalan. I samma sekund som tulltjänstemannen förstod vems pass hans stod och tittade på så höll han på att svimma. Chaplin skulle få en hedersoscar för sina insatser inom filmen. Folk kunde ha mördat för att få en plats i salongen den kvällen. Innan han kom in på scen så presenterades han i 5 minuter. En sekund efter att han hade kommit in på scenen reste sig alla i upp i salongen för att bli stående i 5 minuter. Och in på scenen kom en liten snäll gammal man på 1,65 som hette Charlie Chaplin.

Marknadsföringen av hans tidiga filmer var enkla. De räckte med att skriva att man visade Charlie Chaplin-filmer. Sen var det garanterat fullsatt i salongen hela säsongen runt hela jordklotet till och med i den mörkaste lilla hydda i Afrika.

Jag håller på med början på en bok. Min dröm är att räcker med att man visar en varningsbild av Maria Luthander på första sidan och att hennes ansikte blir känt runt hela jordklotet till och med i den mörkaste lilla hydda i Afrika.
__________________
ALA
ALA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat