Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-22, 10:53   #20
Tirich
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 698
Sharp$: 3039
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Chansdrag i ett annat system.

4 Tangen Haap (Björn Karlsson) verkar bra. Känns fin. Barfota. Fullt ös, medvetslös. Jag inbillar mig att han ska kunna hålla undan. Hoppas det. Drömmer om det. Men Månprinsen är kanske för bra. Vi gör ett ordentligt försök. Det är täta starter för honom och ett halvt varv kortare plus ett dåligt läge. Jag kommer att prova och är beredd att köra det som går i ett och ett halvt varv, säger Björn.

17%

Umeå har dessutom också upploppet 10 meter kortare än medel. Gunnar är väl dryga 70 år och inte känd för att vara offfensiv, sitter sist i kön 400 kvar och drar i högertömmen medans Tangen rycker. Kan bli långt fram..... sex dagar sedan han startade sist och det är för mig ett?? kan vinna men tangen happ är maxad tll fullt för detta. Barfota för 3 gången i karriären samt helstängt huvudlag ff gg i karriären. Skall bli spännande match att se fram emot.. Spelvärdet ligger helt klart i Tangen Haap.
Mycket möjligt att jag är helt fel ute, men jag tycker det är uselt spelvärde till 19% på Tangen Haap när han nu möter svenska eliten för första gången.
Spelvärdet måste väl ändå ligga på Myr Faksen?

Tangen slutar heller aldrig på under 20% idag
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Tirich är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat