Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-23, 15:26   #227
maximalvinst
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12136

Sportsbetting
Stats: 142 - 114 - 1
ROI: 117.40%
Vinstprocent: 55.47%

Standard

Spel 23.4


Jag har haft några dåliga dagar här på senare tid, men man måste räkna med det också i denna bransch. Dock 33 - 17 på de senaste 50 spelen. Då fortsätter vi!!

Dagens spel:

1.MLB
LA Angels - Toronto Blue Jays: över 7.5 runs
Odds: 1.79 (Unibet) Kl 21:30

Angels och Blue Jays möts söndag kväll i LA, och jag tycker linan på 7.5 är satt för låg.
Marcus Stroman kommer att starta för Blue Jays ikväll. Denna kille behöver nog steppa upp några nivåer snart innan han får börja höra att han är "busted".
Man har förväntat sig att han skulle vara Blue Jays äss, men har inte alls lyckats leva upp till dessa förväntningar hittills.
Stroman hade 2015 en skada som han kom tillbaka från sent under säsongen, och var hyfsad, 2016 var han inte bra, och det ser än så länge ut att fortsätta.
Stroman har haft tre starter denna säsong med en ERA på 4.05. Bl.a Red Sox drillade honom ordentligt, där han gav upp 6 runs och 11 hits på 4.2 innings.

Jesse Chavez startar ikväll för Angels. Han har inte varit en bärande kraft under sin karriär, utan har fått vara en "bullpen filler".
Han får chansen i Angels nu mest pga att man har ett skadedrabbat lag just nu och ganska lite talang. Chavez har tidigare spelat både i Blue Jays och Dodgers, i båda lagen en ERA på över 4.
Han har denna säsong också mycket mera walks än strikeouts.

Båda dessa pitchers har inte sett bra ut, och jag förväntar mig att denna lina passeras relativt enkelt.
Båda lagens pitching har inte funkat, och funkar det inte borde vi ha en rimlig chans att få se runs ikväll.
Linan på Unibet ligger på 7.5 för tillfället, och den kan ligga på 8 på andra bolag, men det skulle jag också ta!



2.NBA
Utah Jazz - LA Clippers: Utah -2.5
Odds: 1.90 (Unibet) Kl 03:00

Jazz och Clippers möts natten till måndag i en superintressant och viktig match. Clippers leder serien med 2-1 och därmed är Jazz nästan tvunget att knipa en seger inatt. Speciellt på hemmaplan skall man klara detta.
Clippers drabbades senaste match av en skada på Blake Griffin (tåskada), som kommer vara ute resten av slutspelet. Man har varit ok utan honom förr, men han är ändå en av deras bästa spelare. Clippers var bra senast, bl.a Chris Paul lyckades göra 34 poäng.
Jazz spelade senast utan centern Rudy Gobert, han var väldigt bra i första matchen i denna serie som Utah vann. Han har en lättare knäskada just nu, missade game 2 och 3, och är osäker till nattens match. En som visat framfötterna i Jazz här är Gordon Heyward. Han är bästa poängplockare i Jazz på 26.5. Senast mot Clippers fick han till hela 40 poäng.
Utah har levt på sitt magnifika defensiva arbete denna säsong, man har släppt till i snitt 96.8 poäng, och lyckats göra 100.7 poäng framåt.
Clippers ligger sexa i scoring på 108.7 poäng, och släpper till i snitt 104.4 poäng.
Utah hade bra chans att vinna senast, men man lät Clippers komma tillbaka. Jazz spelade bättre nästan hela matchen och hade kontroll största delen.
Jag tror att Utah kan göra match av denna serie, det är man tillräckligt bra för. Med Griffin borta för Clippers, och Utah på hemmaplan kan det bli för mycket för Clippers ikväll, 97 - 93 till Jazz.


Det var allt för idag!
Lycka till!

Senast redigerad av maximalvinst den 2017-04-23 klockan 16:38.
maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat