Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-24, 15:24   #229
maximalvinst
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12136

Sportsbetting
Stats: 142 - 114 - 1
ROI: 117.40%
Vinstprocent: 55.47%

Standard

Spel 24.4


Bättre igår och hoppas vi kan fortsätta på samma spår idag!

Dagens spel:

1.MLB
Baltimore Orioles - Tampa Bay Rays: Tampa Bay ML
Odds: 1.78 (Unibet) Kl 01:00

Orioles och Rays möts natten till tisdagen i Baltimore, och jag ser klart värde på Rays i denna matchup.
Orioles problem senaste åren har varit ojämnheten, man har inte lyckats i det långa loppet.
Rays har varit ok hittills, och man hoppas kunna göra ett positivt intryck denna säsong.
Chris Archer startar inatt för Rays, som har varit bra hittills. Han har haft fyra starter och har en ERA på 3.20. Det är ungefär på samma nivå som de senaste åren vilket är mycket bra. Han har inte gett upp mer än två runs förrän senast mot Tigers där det blev 4 runs. På bortaplan har han i år spelat en match där han har en ERA på 1.59 och bara gett upp en run på 5.2 innings.

Ubaldo Jimenez startar för Orioles inatt. Jimenez hade väl sin bästa tid i Colorado Rockies mellan 2006 och 2010. Sedan dess har han inte lyckats komma upp till samma nivå, och han har nog tyvärr sett sin bästa tid redan.
Han såg trög ut senaste säsong med en ERA på 5.44, som är hans sämsta hittills. I två av tre starter i år har han gett upp 5 runs, mot Reds fick han dock till det, inga runs på 7.2 innings. Jag tror inte på samma sak inatt, hans problem är just ojämnheten, och han har svårt att få till många bra matcher i rad.
Jag tycker att Jimenez har varit lite överskattad hittills, och jag går med det hetare laget, och den mycket bättre pitchern i natt.


2.MLB
Arizona Diamondbacks - San Diego Padres: Arizona att leda efter 5 innings
Odds: 1.85 (Unibet) Kl 03:30

Diamondbacks och Padres drabbar samman natten till tisdag i Arizona. Hemma har D`backs varit fantastiskt bra, och jag tror det kommer att fortsätta mot ett svagt Padres.
Padres har det kämpigt just nu, och man har svårt att vinna tighta matcher. Bärande kraft i San Diego har främst varit Austin Hedges, som är en hard hitting catcher. Han har stått för 5 homeruns och dragit in 11 runs så här långt.

Diamondbacks spelar fantastisk baseball nu, och har gjort så länge. Och med deras bästa pitcher inatt tror jag streaken fortsätter. Bärande kraft i Arizona har främst varit Yasmany Tomas som stått för 4 homeruns samt Jake Lamb som fått till hela 18 runs.

Arizona startar inatt med All-Star pitchern Zach Greinke, som vi alla vet vad han går för. Han är dock 1-2 i år med en ERA på 3.28, men har inte blivit utspelad alls i dessa matcher. Mot ett svagt Padres skall han kunna "take care of business" inatt.
Padres startar med Jhoulys Chacin inatt. Han är 2-2 på fyra starter med en ERA på 4.70. Han håller inte alls samma klass som Greinke, och får det svårt mot ett hett Arizona.
Som sagt, klasskillnaden är stor här för tillfället, och Arizona tar en ny seger inatt. Padres kommer också från en liten "marathonmatch" i natten till söndag då man spelade 11 innings, och deras "pitching staff" kan vara lite mörbultade och trötta.
Oddset på Arizona ligger på 1.58 just nu, lite lågt för min smak. Eftersom jag aldrig lägger -1.5 på ett hemmalag spelar jag Arizona att leda efter 5 innings till oddset 1.85.

Senast redigerad av maximalvinst den 2017-04-24 klockan 16:32.
maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat