Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-28, 00:26   #5
yoozoo
 
yoozoos avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 2 142
Sharp$: 8103
Standard

Otroligt fin sport vi bjuds på denna helg och förrutom Nucio i det avslutande olympiatravet så är det inte alls givet vem man ska ranka först i respektive lopp då det är ganska jämna och spelvänliga lopp.

Vi slipper för en gångs skull voltstart i den inledande avdelning som är bronsdivisionen över 2140 där PU´s jänkare 5 Starzinner blir favorit men jag tror att det blir svårt att fullborda staketet, senast så gjorde hästen det bra men blev så när infångad av Moni To Spare ifrån bakspår över kort distans, ännu tuffare emot nu och jag håller bara favoriten som en av flera. Formstarke 3 Barkevious Mingo fick tidigt punktering senast och har ett fint spetsläge medans det eventuellt ska bli barfota runtom för första gången på 6 Eldrick Boko som är tidig även med skor. Även talangfulle 9 Aron Palema och Flemmings talang 12 Victory Kåsgård med sex raka måste med på kupongen.

I avdelning 2 så känns favoriten mer motiverad då det verkar röra som om en riktig klass-häst som faktiskt slog tuffingen Ferrari B.R senast (denna hade dock 20m tillägg) och 6 Fabian B.R vet efter 5 starter i livet ännu inte hur det känns att förlora. Det saknas dock inte motstånd och blir det körning så i loppet så kanske Veijos 10 Smevikens Cruiser kan kliva in i matchen, hästen har 3 raka och snackas om maxning i utrustningsväg. Betrodda 2 Trevi Dilli och 5 Coeur De Lion också tidiga vid gardering men ska man måla på så finns det mer spelvärda objekt bland annat 3 Farmer Jack, 9 Seethestar och 11 Can Lane.

I stayerloppet har vi en betrodd trio ifrån varsin volt och visst bör det rimligtvis stå mellan 3 Trot Kronos, 7 M.T King Of Cash och 10 Bravo Navaronne i första hand men ifall jag garderar detta lopp så kommer jag aldrig släppa 8 Valentino Strix till 1%!!! Tycker även att 5 Part Nan Angelen som har årsdebuten avklarad och 14 Als Winnermede är riktigt spelvärda till sina nuvarande 2%.

Kortloppet i klass-2 känns vid en första anblick otroligt svårt, men är det ändå inte så enkelt att den knappe favoriten 2 Run Ceasar Run leder runtom? Nja visst blir han väldigt svårtuggad ifrån spets men känns inte lika het ifrån andra positioner (förrutom kanske rygg ledaren) 6 Sambuca Knight oerhört svårbedömd från gång till gång men även denna är startsnabb och lär köras i spets ifall man når dit. 4,5 och 7 också tidiga vid gardering men inte så roligt att täcka loppet med endast 5 betrodda ekipage och jag får leta fram något lyxstreck vid gardering, kanske 11 Making Love?

3 Wild Honey visade ingen ringrost senast och stegade enkelt undan i enklare sällskap och med tanke på utgångsläge så är det definitvit rätt favorit men när kommer man få 8 Pasithea Face till 5% igen och 9 Treasure Kronos gick nytt personligt rekord senast på 09,7a!!! Tänkbar utgång på favoriten men vid gardering missar jag inte heller Untersteiners duo ifrån bricka 1 och 2.

Grymt race vi får se i silver och här tror jag mycket på superspeediga 2 Slide So Easy som bör ha mycket bra chans både ifrån spets och rygg ledaren, men med offensive Ludde bakom 7 Djali Boko så kan det ju bli galen körning även ifall han på ålderns höst verkar ha mognat till sig i körstilen så kan man definitivt inte räkna med att han låter ledaren sitta ifred här då även han har en riktig pjäs i sin Djali Boko. 6 Tjacko Zaz inte lätt att sätta in i loppet då det är årsdebut och vad gäller 5 Indoor Voices så känns det som att hon jobbat ihop en seger. Örjan då? Jo om det blir fart på racet så är det inte alls långsökt att han lyckas måtta in 10 King City.

Garderar man blir systemet kraftigt handikappat då det krävs en hel del streck, spikar man så har man i princip gett upp hoppet om få en eventuell värdeökning inför sista, utgång? Jag vet ärligt talat inte hur jag ska behandla 6 Nuncio denna gång! Ingen av resterande känns chanslösa ifall Nuncio gör bort sig och oavsett vem som eventuellt skräller så ökar värdet med minst 10 gånger...visst tror jag mycket på Nuncio men är det någon gång som man ska försöka fälla är det kanske på Lördag då hästen kommer ifrån en sämre insats och dessutom är MEGA-favorit i just sista avdelningen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
lokatten (+7), lokatten (+5), pojmonen (+5)
yoozoo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat