Ämne: Vamos Rafa
Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-28, 18:34   #20
bandyfan
 
Reg.datum: sep 2014
Inlägg: 158
Sharp$: 533
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av runtomkring Visa inlägg
Räckte det med 3000 spel/månad...? Jag signade upp mig för en månad, följde med i ett par dagar för att få en känsla av vad det var för en kuf...när jag hade fått 40 spel skickade till mig insåg jag att det var lite shady.

Fortsatte dock att föra statistik över hans spelande. När han i ett mail skrev detta hade jag svårt att hålla mig:

"Tyvärr är bet365 numera för rädda för oss för att våga lägga upp odds på challengerdubblarna. De lägger upp allt, alla matcher, alla nivåer, även futuretouren där de lägger upp alla dubbelmatcher direkt, men just challegerdubblarna, där de märkt att vi krossar dem, har de skurit ner till någon enstaka om dagen. Minst sagt tråkigt. Vi får plocka någon match från betfair ibland istället där det åtminstone finns vissa som kan spela. Klasskillnad här. Jebavy är en klart bättre dubbelspelare än Behar, särskilt på hardcourt, och Rosol är en rejäl klass bättre än Golubev, inte minst just nu då Golubev knappt träffar bollen. Korrekt odds är 1.50"

Så jag skickade den statistik jag fört till honom och frågade hur han resonerade, kom ihåg att detta inte ens är en månad in i spelperioden...

Intressant. Vad svarade han dig?
bandyfan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat