Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-29, 10:38   #49
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Nu körde ju iofs Örjan som en åsna förra gången men då var den 70%-are och det var väl ganska nära verkliga chansen. Mötte Piraten och ett mediokert guldgäng. Torskade. Nu möter den världsstjärnor som blivit inbjudna för att de är riktigt bra eller har kvalat in och har bevisad toppform. Jag är högeligen förvånad över streckprocenten nu, kollektivet brukar vara kortsynta men nu litar de på kusen efter en blek insats plötsligt???

Oasis Bi från drömläge har iofs en tunn rad men den säger ju just ingenting. Visade med en toppspurt senast efter att ha tappat position att det inte är någon fel på formen. Levererar alltid! 4%??
Som du säger så körde Örjan uselt förra gången. Annars hade Nuncio vunnit det loppet också. Hästen lär ha gått framåt rejält efter förra loppet och Tarzan tänker knappast skänka bort förstapriset på 1,5 milj. Örjan tänder till när prispengarna är rejäla och såväl kusk som tränare vill ha Olympiatravet 2017 på meritlistan. Jag tror att det är klart! Känns som en bra spik i en omgång där det kan bli hög utdelning.

Senast redigerad av Shooter den 2017-04-29 klockan 10:44.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat