Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-29, 17:49   #235
maximalvinst
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12136

Sportsbetting
Stats: 142 - 114 - 1
ROI: 117.40%
Vinstprocent: 55.47%

Standard

Spel 29.4


Dagens spel:


1.NHL
Ottawa Senators - NY Rangers: NY Rangers (fulltid)
Odds: 2.55 (Unibet) Kl 21:00


Senators och Rangers möts i en tidig match lördag kväll, och vi har en spännande andra match i denna serie att se fram emot.
Senators knep den första matchen hemma med 2-1.

Ser man till skott på mål i den första matchen, var Ottawa strået vassare, man vann skotten med 43-35. Men det speglar inte riktigt matchbilden, Rangers dominerade ändå största delen av matchen, men man lyckades inte riktigt näta den gången. Båda lagen hade ganska många målchanser, och Rangers gjorde första målet i powerplay. Matchen var jämn, och med lite flyt hade Rangers kunnat vinna den matchen.

Det var besviket i Rangers lägret efter matchen, man spelade en bra match och förtjänade verkligen ett bättre resultat. Coach Alan Vigneault poängterade att spelarna var frustrerade eftersom man inte kunde utnyttja de misstag som Senators gjorde i matchen. Henrik Lundqvist var strålande i matchen, och höll laget inne i matchen. Han gjorde 21 räddningar i första perioden, och totalt 41 st i matchen.

Ottawa hoppas att Erik Karlsson igen skall vara deras ledare, och skapa målchanser för sina lagkamrater.
NY Rangers hoppas att Lundqvist skall göra ännu en stor match och hålla laget inne i matchen,och man hoppas också på bättre produktivitet och effektivitet framåt.

Jag tyckte Rangers såg fräscha ut senast, och oddset 2.55 på ett motiverat Rangers i natt provar jag, Ottawa - NY Rangers, 1 - 3!!!





Det var allt för idag!
Lycka till!
maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat