Visa ett inlägg
Gammal 2017-05-05, 16:11   #191
cran
 
Reg.datum: apr 2017
Inlägg: 63
Sharp$: 228
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Morgan007 Visa inlägg
Tack för svar. Finns det då generellt resultat som är bra respektive dåliga för spelbolagen? Är det så enkelt som att favoritsegrar=dåligt?

Exempel, rangordna önskade utfall för:
Island - England i fotbolls-em
El Clasico
Sverige-Bulgarien i vm-kval
Citat:
Ursprungligen postat av vinter Visa inlägg
Vad har spelbolagen för verktyg för att hitta folk med dubbla konton, eller folk som använder samma dator etc. IP är ju ofta dynamiskt så detta kan man väl knappt gå efter. Cookies självklart, men går ju att ta sig runt. Kollar spelbolagen user agent, versioner av mjukvara osv?
Är tyvärr inget jag jobbar med, vet att IP kollas om om det är via proxy. Vi kan även se något typ av "serienummer" om du har installerat en app.


Citat:
Ursprungligen postat av matchingbetisover Visa inlägg
Ip och useragent var min första tanke MEN

på engelska forum har det faktiskt avslöjats att utländska bolag har installerat något tillägg hos spelarna för att avslöja olojalt handlande (horande).

Men de är ju inte Säpo så du är trygg om du kör en browser som inte sparar och fakar ditt ip och user agent.

Men ha i åtanke att bolagen kan stänga av dig utan bevis.
Jag är inte Cran men gav min input Cran får gärna spekulera vidare



edit: en medlem frågade om bolagen layar sina odds, det skulle innebärit att de ger en annan part en del av kakan, mycket enklare om de justerar sina odds så de får in pengar på andra sidan.http://www.geekstoy.com/forum/showth...out-on-betfair
Jag kan inte säga om det andra skrivit på andra forum är rätt eller fel. Däremot så anser jag att justera oddsen för att få en jämn balans inte är en bra ide.

Är det kraftig obalans så kan det leda till att bolaget blir tvungna att höja så mycket det förväntade värdet på det utfallet blir negativt, bara för att gardera sig. Blir ungefär som en cashout, vilket inte brukar ha speciellt bra värde.
cran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat