Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2017-05-07, 14:42   #1059
disco123
 
Reg.datum: mar 2017
Inlägg: 84
Sharp$: 411
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Många pratar om att använda vänner och släktingar. Frågan är väl varför dom ens skulle vilja dela 50/50? Detta är ju inte raketforskning direkt. När man väl lärt dom hur man gör med ett bolag är det väl bara för dom att köra själva?
Citat:
Ursprungligen postat av ostromblad Visa inlägg
Nej det är inte raketforskning, men är ändå lite pengar att ligga ute med och vissa risker. Jag tycker 10000 spänn utan risk ändå är tillräckligt generöst för ens vänner då dom inte behöver tänka på något alls.
Jag har nu clearat 10 vänner. Tar ungefär 2-3 dagar per person och får ut 20k-ish, har säkert 20-30 vänner på "kö" som bara väntar på att jag skall cleara dom. Det sjuka är att det är 1 person som har bett mig förklara hur han skall göra (så fick jag 10% utav hans profit, han gjorde allt jobb själv).. alla andra vill bara jag skall göra de åt dom.

Har nu plockat ut sexsiffrigt i min egna ficka, på mindre än 2 månader Lägger nog ner 5 timmar per person, och då är det egentligen inget jobb då jag bara tittar på när de gör alla konton, och jag letar spelen de skall lägga (som jag använder oddsmonkey till).

Citat:
Ursprungligen postat av theskab Visa inlägg
När du spelar för andra, lägger de spelen från sina enheter eller lägger du från dina? Alltså samma som du spelat med på dina egna konton.
Jag skickar över pengarna. Säger hur de skall sätta in pengarna och vilket belopp på vilken site, och eventuell promocode. Sedan säger jag till de vilka spel de skall lägga, jag sköter allt via skype där jag följer dom vad de lägger. Hittills har det fungerat perfekt.
disco123 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat