Ämne: V75 Åby
Visa ett inlägg
Gammal 2017-05-11, 19:09   #4
dingo1337
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 534
Sharp$: 3295
Standard

Mina drag i alla lopp:

Jag skriver ut procenten på hästarna trots att jag vet att det bara är omsatt runt 5 miljoner nu och det kommer bli stora förändringar..

Avd1: 4 Undine (15%). Har toppform och nu rycker de alla skorna och hänger på en jänkarvagn. Har aldrig laddats iväg fullt från start tidigare men nu kanske Örjan försöker få lite fart på henne. Kan få ta över ledningen om de väljer att släppa med 3 Dixi Sisu.

Avd2: 7 Donato E (35%). Spikförslag! Visar absolut toppform och har god spetschans här från springspår. Kommer han till spets är det klart men hästen är stark nog att vinna oavsett loppscenario.

Avd3: 11 Zenit Brick (5%). Hade nog vunnit senast utan galopp. Jorma och bakspår är väl inget man jublar över men hästen är riktigt bra för klassen och med en favorit som galopperar lite då och då så känns han väldigt underspelad i dagsläget. Tål att göra mycket själv.

Avd4: 6 Upstream (23%). Springspår, Adielsson och barfota runt om för första gången. Det är mycket som lutar mot spets och där ska det väl vara bra chans. Hästen är dock ovan i voltstart och ingen stjärna och blir kanske lite väl hårt betrodd till slut.

Avd5: 3 Edward Ale (1%). Blir totalt bortglömd!? Är ruggigt snabb ut och jag är inne på att han kan spetsa och sen leda det här runt om på korta 1609m. De mer betrodda (Spring Erom och Piraten) är inte gynnade av kort distans som den här hästen är. Petri Puros stallform är grym! (33% segrar i år). Stallet låter väldigt uppåt och 1% just nu är ett skämt.

Avd6: Här har favoriten en bra chans men blir väldigt hårt spelad och det känns roligt att gå emot. 4 Kalanchoe P.R. (1%). kan öppna riktigt snabbt och nu när Westerholm slänger på ett helstängt huvudlag och jänkarvagn så kan han lugga favoriten på spets. Om inte Björn skickar fram Carmine Am i dödens för tidigt så kan de få bluffa bort en bit. 1% just nu!

Avd7: 10 Gandhi Boko (2%). Årsdebuterade senast och var då knappt slagen av favoriten Makethemark från samma utgångslägen som nu. Avslutade runt 1.08 senast och har nu ett lopp i kroppen och borde vara ännu bättre.


**Några platser kvar i laget till lördag! https://tillsammans.atg.se/inbjudan/UY87-HQQ3-28493
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Heppson (+5)

Senast redigerad av dingo1337 den 2017-05-11 klockan 20:02.
dingo1337 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat