Visa ett inlägg
Gammal 2017-05-16, 16:25   #7
grobben
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 121
Sharp$: 2533
Standard

Tack så jättemycket!

Självklart kunde jag googla fram något själv men då många är riktigt vassa på Sharps tänkte jag att det redan kunde finnas någon guldgruva och det gjorde det. Härligt!

Det finns självklart spelvärden på både över och under spel men av någon anledning passar överspel mig bättre, därför har jag koncentrerat mig på det.

Ett klockrent exempel är i söndags när Tottenham mötte Man United. Tottenham är ligans bästa hörnlag och är i superform. United hade haft en viktig match i Europa Leauge samma vecka och klubben har varit tydlig med att det är cupen som gäller i första hand. Rotation i laget alltså och sikte mot finalen. Spelbolagen erbjöd runt 1.65 på ö 5,5 hörnor för Tottenham och runt 2 ggr på ö 6,5 hörnor vilket är otroligt bra odds med dessa förutsättningar. Spelar nästan aldrig överspel sammanlagt utan bara på ena laget. Kombinerar alltså statistik med andra förutsättningar inför matchen, går inte bara att gå på statistik.

Ikväll har Kalmar flera avbräck samtidigt som Norrköping verkligen är på g. Kalmar ska enligt uppgifter (inte säkerställt) spela med en ensam 17 åring på topp och lär backa hem med hela laget. Om Norrköping bara försöker komma runt på kanterna ( vilket är ett måste mot en köttmur) bör de klara ö 6,5 hörnor!

Tack för fina länkar!
grobben är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat