Ämne: Legolas
Visa ett inlägg
Gammal 2017-06-01, 11:37   #25
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nej, Strappa71 - du brukar ha rätt i det mesta men nu har du fel, tror jag... Även om du har rätt i sak att det är litet tidigt att döma ut dem helt, så finns det absolut INGENTING som tyder på att de kommer lyckas. ATG har ett förtroendekapital och en omsättning mången spelbolag gråtrunkar sig till sömns till och trots ATGs brister, så kommer Legolas aldrig kunna få en sådan kundbas som kan utmana, vilket är Rune Anderssons uttalade intention.

Hur skall man exempelvis kunna locka till sig gubbarna som ALLTID spelat på banan och/eller runt kaffeborden hos sitt lokala ombud - ja, jag vet att framtiden mången gånger är förbi för dessa och att framtiden ligger hos internetungdomarna/medelålders män.

Sedan får dom omgående göra någonting åt hemsidan - ser ut som något en student gjort på någon helgkurs i basic programmering. Nej, det är allt för stor drake man försöker ge sig på och även om de skulle förbättra ALLT så kommer de LADRIG få en kundbas värd namnet och som skulle göra det värt att spela, i alla fall, på streckspelen...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat