Visa ett inlägg
Gammal 2017-06-08, 17:42   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Två torsdagslir!


Gårdagens 2 rekar slutar med 1 vinst och 1 push vilket får ses som fullt godkänt.

I Texas så vinner Mets med 4-3 vilket var aningen orättvist då det var Rangers som hade 8-4 fördel i hits. Underspelet på 9 var aldrig riktigt i fara utan sitter ganska enkelt vilket det också bör med endast 12 hits i matchen.

Vi hade 17 hits i Brewers - Giants och totalen stannar på precis 9 där vilket ger oss push. Tråkigt nog så var både Blach och Nelson mycket sämre i denna matchen än vad dom varit på slutet men ändå så klarar vi oss med push. Hade bara någon av pitchers spelat som dom gjort senaste veckorna så hade det gått vägen men här hade vi en lina med bra marginal och klarade oss trots att båda två var ganska klena.

Idag väljer jag att reka följande:


Spel Nr1:

Rays - White Sox = UNDER 8 runs @ 2.01 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Detta är det tredje mötet i denna serien där dom tidigare 2 under senaste dagarna slutat med låga scorer, 6 och 4 runs. Idag har vi pitchers på bättre nivå än matchen igår som slutade med 4 runs så jag tycker det är goda chanser för en lowscoring match igen.

Holland som startar för White Sox har gjort det riktigt bra i nästan alla sina 11 starter denna säsongen, problemet är att han senast blev fullkomligen krossad av Tigers vassa offensiv. Så frågan inför dagens match är om Holland ska återgå till den fina formen han hade i dom 10 inledande starterna eller om det ska fortsätta vara uselt som senast? Rays offensiv är långt ifrån Tigers kaliber och Holland är väldigt rutinerad så han bör inte vara allt för störd av en sämre prestation eftersom det händer även det bästa. Jag tror Holland kan lägga senaste starten bakom sig och leverera en fin prestation idag.

Odorizzi som startar för Rays är nästan i exakt samma läge som Holland. Han hade 9 riktigt fina starter som inledde säsongen innan han senast hade stora problem mot Mariners offensiv som är riktigt stark och har mycket power. Odorizzi är i regel väldigt stabil även om han precis som alla har någon sämre match ibland. White Sox är dock ett lämpligt motstånd att komma tillbaka på det fina spåret igen eftersom det är ett riktigt klent lag med en offensiv som inte alls håller hög klass. Även Odorizzi har varit med förr och bör därför inte bryta ihop efter en dålig start senast utan han kommer säkert tillbaka starka idag och pitchar på normal nivå.

Det känns som linan skräms upp 1 run pga dessa pitchers senaste starter vilket jag tycker är felaktigt. Dom har presterat bra i majoriteten av sina matcher och nu möter man betydligt lättare motstånd vilket gör att båda bör kunna återgå till den fina formen man hade innan.

Jag tror även denna tredje matchen mellan lagen blir lowscoring och inget av lagen gör mer än 4 runs!



Spel Nr2:

Marlins ML @ 2.30 (5dimes) ... Insats:6 Units


Motivering:

Det är väldigt lätt att gilla det här höga oddset på Marlins i denna matchen då lagen och pitchers trendar åt helt olika håll.

Cole som startar för Pirates är i grunden en duktig pitcher men nu på slutet så har han inte alls varit bra då han över sina senaste 3 starter släppt till 28 hits, 16 runs och 8 homreruns över 14.2 innings. Då har han ändå mött ganska klent motstånd i dessa matcherna. Nu möter han ett Marlins som är i riktigt fin form med 8 vinster senaste 11 matcherna och faktum är att Marlins batters har otroligt bra statistik mot Cole sedan tidigare så det blir inte lätt för Cole att vända trenden inatt.

Volquez som startar för Marlins kommer från en så kallad "no hitter" då man pitchar hela matchen utan att släppa till en enda hit. Han gjorde det mot D'backs högpotenta offensiv vilket gör prestationen än mer imponerande. Innan dess så släppte han endast till 1 run mot Phillies och 3 hits så formen är otroligt stark. Pirates offensiv har haft problem hela säsongen och formen är inte speciellt god med 5 förluster senaste 7 matcherna. Volquez bör därför ha mycket goda chanser att fortsätta pitcha bra och självförtroendet måste ju vara på topp.

Ser ingen anledning till att Marlins är så här stor underdog. Cole har släppt till 2 hits per inning över sina senaste 3 starter, Volquez har släppt till 3 hits totalt på sina senaste 15 innings pitchade, på samma antal innings har Cole släppt till 28 hits. När sedan Marlins har otroligt bra siffror mot just Cole och en väldigt fin form på slutet så känns det som fel favorit i denna matchen.

Lagen är väl i grunden ungefär lika dåliga men formmässigt sett både till lagen som helhet och i pitchingduellen talar klar för Marlins och det här oddset är ju riktigt bra!


Ha en fin torsdag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat