Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-05, 11:18   #6
mars
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av timadolf Visa inlägg
Betfair e framförallt för trading.
Trading e TOTALT olikt betting.
Många människor använder ordet "säkra", i tradingspråk "gröna ut" eller "röda ut i värsta fall.

Trading ger mindre vinster men också mindre förluster om man gör rätt, man spekulerar i FÖRÄNDRINGAR, vad gör marknaden nu, vad kommer marknaden att gör om 10 sekunder- många minuter...
Slutresultatet e INTE det viktiga, det e förändringen, sen plockar man hem den "lilla" vinsten.

Betfair e värdelöst med marknader som e små i tradingssynpunkt, på sporter som baseball och hockey.

De största sporterna på trading e Galopp, tennis och fotboll.
E man duktig på basket och kan se förändringar kan NBA vara mycket intressant!

Betfair har INTE de högsta oddsen INNAN matchen e igång, rent bullshit, Betfair e ett paradis för trading, när matchen e igång, börjar marknaden röra på sig, då kommer några stackare förlora pengar och oftast har Betfair det högsta oddset LIVE.

GLÖM allt med betting, de som tänker betting på Betfair kommer förlora i längden.
Trada INTE på marknader UNDER 500 000 kr matchat.
Eftersom man kan bli blåst, skillnaderna mellan spela och boka e för stora, det kan hända skumma grejer och man kan riskera att inte få sin order matchad. Marknaden e för liten!

Människor som använder ordet "säkra" tänker som en bettare men använder tradarens verktyg, en bettare som tradar kommer ALLTID vara en förlorare på lång sikt. Han tänker SLUTRESULTAT istället för FÖRÄNDRING.
Det beror ju på hur många bookies du är beredd att spela på, generellt ligger betfair alltid i toppen när det gäller odds, oftast bara pinnacle som ligger lika högt. Sen finns det säkert alltid en halvskum bookie som ligger lika högt på varje match, men det är inte samma halvskumma bokkie på varje match. Så att du kallar det bullshit får stå för dig, dessutom missar du ju helt att efter några bets på den lilla halvskumma bookien så kommer du bli limiterad och då finns den inte som alternativ längre. Nä jag står fast vid att betfair tillsammans med pinnacle GENERELLT har bäst odds även före match.

Speciellt på fotboll och tennis har dem bäst odds, du får se själv när ligorna drar igång. Att dem inte är några höjdare på amerikanska sporter håller jag dock med om.

edit: kan tillägga att jag använd betfair hela förra säsongen för La Liga, Premier League, Eredivise, Bundesliga, Serie A och Allsvenskan.. det var i princip alltid högst odds på betfair även före matchstart.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat