Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-05, 14:59   #7
timadolf
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 185
Sharp$: 2374
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg
Det beror ju på hur många bookies du är beredd att spela på, generellt ligger betfair alltid i toppen när det gäller odds, oftast bara pinnacle som ligger lika högt. Sen finns det säkert alltid en halvskum bookie som ligger lika högt på varje match, men det är inte samma halvskumma bokkie på varje match. Så att du kallar det bullshit får stå för dig, dessutom missar du ju helt att efter några bets på den lilla halvskumma bookien så kommer du bli limiterad och då finns den inte som alternativ längre. Nä jag står fast vid att betfair tillsammans med pinnacle GENERELLT har bäst odds även före match.

Speciellt på fotboll och tennis har dem bäst odds, du får se själv när ligorna drar igång. Att dem inte är några höjdare på amerikanska sporter håller jag dock med om.

edit: kan tillägga att jag använd betfair hela förra säsongen för La Liga, Premier League, Eredivise, Bundesliga, Serie A och Allsvenskan.. det var i princip alltid högst odds på betfair även före matchstart.
Får ni betalt av Pinnacle och Betfair?
Varför denna reklam?
Slår du upp matcher på oddsportalen så kommer ofta Pinnacle var högst väldigt ofta på amerikanska sporter, men ibland e 5dimes,Bodog, The Greek,Gamebookers, Willhill, Stan James etc. högre. Det finns vissa sporter som du inte ens kan spela hos Betfair eller Pinnacle.
Jag börjar snart bli förbannad på denna jävla reklam för två bolag som e bra för vissa delar av betting respektive trading.
Vi jobbar med marginaler, självklart ska man ha 30-40 bolag om har möjligheten.
Jag kan hålla med om limiteringsproblemet, men det e ändå bättre att försöka hitta bättre odds än det NÄSTBÄSTA.
Ofta kan en rekare lägga ut ett spel som e totalt slashat hos Pinnacle, då går man till oddsportalen och försöker hitta det bästa alternativet.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Record: 597-486-16 ( 55.1% , +6229)

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Boyd Tennis

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
timadolf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat